Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A ajuns în ţară, a devenit bunic şi a plecat să ia titlul în Grecia. Răzvan Lucescu, un antrenor şi un bunic fericit

VIDEO | A ajuns în ţară, a devenit bunic şi a plecat să ia titlul în Grecia. Răzvan Lucescu, un antrenor şi un bunic fericit
Comentarii

Puţin peste o săptămână a durat vacanţa lui Răzvan Lucescu în România. A plecat deja să pregătească partea a doua a sezonului în Grecia.

Răzvan Lucescu şi PAOK au încheiat sezonul pe 20 decembrie, o dată cu un meci câştigat în Cupa Greciei. Antrenorul a venit acasă şi a avut zile pline. A sărbătorit Crăciunul în familie, dar cel mai important e că fiul lui, Matei, a devenit tată pentru prima dată, iar Răzvan Lucescu, pentru a doua bunic. 

Î: Parcă e atât de scurtă vacanţa când ai o familie atât de frumoasă şi de numeroasă?

R: Nu e prea scurtă, pentru că mă întorc la treabă şi suntem cu toţii acolo conectaţi la ceea ce se întâmplă, la rezultatele noastre, la ce vrem să obţinem anul acesta, deci mă întorc cu plăcere şi cu nerăbdare la muncă. De aia am şi obţinut rezultate extraordinare în campionat. 

Pentru Răzvan Lucescu 2018, a fost unul dintre cei mai buni ani din cariera de antrenor. A terminat pe locul doi în campionatul Greciei, a participat în preliminariile Ligii Campionilor şi a fost aproape de calificarea în grupele Ligii. Acum este lider neînvins în campionat, cu opt puncte peste Olympiacos. 

"Am pierdut meciul cu Benfica acasă, a fost o dezamăgire mare, o frustrare foarte mare pentru că după acel parcurs chiar erau speranţe mari. Nu am fost suficient de bine pregătiţi, dar asta nu mai contează de ce, pentru a duce şi Europa League, şi campionatul la acelaşi nivel"

"Orientându-ne foarte tare pe campionat, concentrându-ne pe campionat, este adevărat că am plecat şi cu un handicap de minus două puncte care ne-a afectat în alegerea strategiei, riscam să pierdem puncte şi să fie o diferenţă mai mare între Olympiakos, AEK şi noi şi atunci a trebuit să fim foarte atenţi la ceea ce făceam în campionat. Şi programarea în campionat a fost foarte dură, jucând cu Olympiacos, AEK una după alta, Aris, care e un derby la puterea a treia de cum e Dinamo - Steaua aici, între Aris şi PAOK", a declarat Lucescu pentru Telekom Sport.  

PAOK joacă primul meci pe 8 ianuarie, în optimile Cupei Greciei, împotriva lui Panachaiki din Liga a doua. 

 

Afla mai multe despre: greciarazvan lucescusuperligabunic 

viewscnt
Articole similare