Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost nebunie pe Stamford Bridge. Frank Lampard a revenit acasă, dar a fost învins de Chelsea

VIDEO | A fost nebunie pe Stamford Bridge. Frank Lampard a revenit acasă, dar a fost învins de Chelsea

Chelsea

Comentarii

Două autogoluri au împiedicat-o pe Derby County să producă o noua mare surpriză în EFL Cup. Chelsea a câştigat partida din optimile de finală ale competiţiei, la revenirea lui Frank Lampard pe Stamford Bridge, de această dată în calitate de adversar.

Legendarul fost mijlocaş al ”albaştrilor” a fost întâmpinat cu urale de către fanii londonezilor. ”Super Frankie Lampard” s-a auzit în dese rânduri pe Stamford Bridge, care s-a închinat în faţa mitului cu 648 de meciuri la activ pentru Chelsea şi 211 goluri marcate.

 

 

 

 

Derby nu a venit însă la Londra pentru a se preda uşor. După fiecare autogol al echipei lui Lampard (primul în minutul 5, al doilea în minutul 21), oaspeţii au reuşit să marcheze aproape imediat prin Marriott şi Waghorn.

Cesc Fabregas a marcat golul de 3-2 şi a închis o primă repriză entuziasmantă pe Stamford Bridge. După pauză, Chelsea s-a blocat mult mai bine, iar Derby n-a mai găsit atât de uşor culoare spre poarta lui Willy Caballero, mai ales după ce Sarri i-a trimis în teren pe David Luiz şi Azpilicueta.

A fost al 15-lea meci al italianului Maurizio Sarri pe banca lui Chelsea. Exceptând meciul din Supercupa contra lui City, Sarri e neînvins, câştigând 11 partide şi remizând în alte trei. 

Afla mai multe despre: frank lampardchelseaderbyatmosferăfani 

viewscnt
Articole similare