Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”A fost o zi foarte bună”. Selecţionerul Suediei şi-a adus aminte de meciul cu România din 1994. Cum vede întâlnirea de acum

VIDEO | ”A fost o zi foarte bună”. Selecţionerul Suediei şi-a adus aminte de meciul cu România din 1994. Cum vede întâlnirea de acum

Echipa națională

Comentarii

Janne Andersson, selecţionerul Suediei, le-a răsucit cuţitul românilor în rana încă neînchisă de la World Cup 94. Atunci, la Mondialul din Statele Unite, România era eliminată dramatic de Suedia, la penalty-uri, iar Generaţia de Aur rata şansa unei semifinale de vis cu Brazilia.

Întrebat cum a trăit acea zi din 1994, Janne Andersson a recunoscut că a trăit partida la cote maxime. ”Mă uitam la meci din Halmstad, unde locuiam atunci. A fost o zi foarte bună”, a spus selecţionerul Suediei.

Revenind la partida de acum cu România, din preliminariile pentru EURO 2020, suedezul crede că echipa sa este favorită. Mai mult, Andersson este de părere că dacă Suedia va juca la capacitate maximă ar putea învinge toate echipele din grupă.

Acum nu ştiu. Nici nu am început să jucăm, aşa că vom vedea după care este cea mai bună echipă. Dar noi, dacă vom juca cum putem noi juca, eu cred că putem câştiga toate meciurile. Dar azi ştim şi că lucrurile pot fi egale între multe ţări şi dacă nu dăm tot ce avem mai bun putem să şi pierdem. Aşa că noi vom începe cu România şi o vom lua meci cu meci şi sperăm să fim printre cele două cele mai bune echipe când se va trage linie în noiembrie.

Meciul din Craiova nu a fost ceva care să ne facă foarte fericiţi, pentru că gazonul nu a fost suficient de bun. Deci a fost un meci special de jucat, dar România a câştigat în acel meci, a fost o echipă bine organizată, muncitoare şi am văzut asta la ei şi pe tot parcursul anului trecut. În Liga Naţiunilor au avut rezultate chiar foarte bune. Deci nu mă raportez aşa mult la un meci din urmă cu un an, pentru că acela cred că a fost un meci aparte, dar ce am văzut la România în restul anului a fost impresionant, este o echipă bună”, a spus Andersson, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: janne anderssonromaniasuedia,  

viewscnt
Articole similare