You are here:

VIDEO | A început numărătoare inversă! Galeria FCSB a plecat spre Giuleşti. Se anunţă un derby de foc

VIDEO | A început numărătoare inversă! Galeria FCSB a plecat spre Giuleşti. Se anunţă un derby de foc

FCSB

Comentarii

Rapid Bucureşti o întâlneşte pe FCSB, duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, într-un duel din etapa a 5-a a play-off-ului din Superligă.

Rapid se va duela în această seară, cu FCSB, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Galeria FCSB-ului a plecat spre Giuleşti! Fanii au cântat şi au scandat pe străzile din Bucureşti, cu două ore şi jumătate înainte de derby.

Video:

  • 10 victorii, patru remize şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de giuleşteni în acest sezon pe teren propriu. Mai mult, au marcat cel puţin un gol în 15 dintre cele 16 jocuri disputate acasă.

5 martie 2023, UTA - FCSB 3-1: a fost singura partidă pierdută de roş-albaştri în precedentele 10 deplasări din Superliga României, în rest au opt succese şi un egal.

Partida ar putea consemna o întâlnire între cei mai buni marcatori din primele 34 de runde, Marko Dugandzic - 17 goluri, respectiv Andrea Compagno - 18 goluri (13 pt. FCSB).

În sezonul regulat 2022-2023, Rapid a învins acasă cu 2-0 (Dugandzic, Săpunaru), apoi FCSB a câştigat meciul de pe teren propriu, scor 3-1 (Cordea, Compagno, Oct. Popescu / Dugandzic).

Afla mai multe despre: fcsbrapid 

viewscnt
Articole similare