Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A jucat în Liga 1 şi s-a luptat să elimine Craiova. La final a recunoscut: ”Au fost mai buni decât noi!”

VIDEO | A jucat în Liga 1 şi s-a luptat să elimine Craiova. La final a recunoscut: ”Au fost mai buni decât noi!”
Comentarii

Erico da Silva a ajuns în Azerbaidjan şi a fost titular în manşa retur pentru echipa sa, Sabail, eliminată din turul 1 preliminar al UEFA Europa League de U Craiova.

”Din păcate, rezultatul a fost acelaşi. Ştiam că nu ne va fi uşor. Noi am avut prea multe schimbări, încă nu ne cunoşteam toată lumea. A fost o experienţă bună pentru ei (se referă la echipa lui), prima dată în Europa. Cred că au fost şi ei mulţumiţi, pentru prima dată cred că e ok” a subliniat Erico da Silva la finalul partidei de la Craiova.

Cu fair play, Erico a recunoscut la finalul meciului superitoritatea oltenilor lui Corneliu Papură: ”Craiova a fost din punctul meu de vedere peste noi, a avut calitate mai bună la mijloc. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe şi poate ne întâlnim încă o dată la anul” a mai spus Erico.

Fundaşul brazilian a ajuns la 29 de ani şi aproape şapte i-a petrecut în fotbalul românesc, la echipe precum Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau Astra Giurgiu. El a explicat de ce a ales o nouă experienţă în străinătate: ”După şase ani aici, aşa mi-a venit. Am vrut o schimbare. E frumos, îmi place, am fost primit foarte , foarte bine. Sper să fac un campionat bun anul ăsta” a mai spus Erico. În Brazilia el a mai evoluat pentru Botafogo, Rio Branco şi Guarantigueta.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul doi preliminar al Ligii Europa, învingând cu scorul de 3-2 echipa azeră FC Sabail, acasă, în manşa secundă a primei runde preliminare. În tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni. Joi, la Craiova, au marcat Cicâldău ’28, Vătăjelu ’54 şi Fortes ‘90 pentru gazde, respectiv Ramazanov ’67 şi Duventru ’69 pentru oaspeţi. La meci au asistat 15.763 de spectatori.

 

Afla mai multe despre: erico da silva 

viewscnt
Articole similare