Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”A slăbit 4 kilograme, acum arată ca în prima perioadă de la Astra”. Dani Coman, cuvinte de laudă pentru Denis Alibec

VIDEO | ”A slăbit 4 kilograme, acum arată ca în prima perioadă de la Astra”. Dani Coman, cuvinte de laudă pentru Denis Alibec

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a părăsit-o pe FCSB în iulie pentru a reveni la Astra Giurgiu. Formaţia patronată de Ioan Niculae a plătit 1.4 milioane de euro pentru fotbalistul care este considerat unul dintre cei mai talentaţi ai generaţiei sale.

Dani Coman, preşedintele clubului giurguvean remarcă o schimbare la Alibec, atât în compartamentul său cât şi la nivel extra sportiv.

Oficialul astralilor spune că Denis Alibec a slăbit nu mai puţin de 4 kilograme şi îl laudă pe atacantul său pentru felul în care s-a pregătit în această perioadă de cantonament: ”Alibec a slăbit 4 kilograme. Arată ca în prima perioadă de la Astra, s-a pregătit ca niciodată, pentru mine a fost o surpriză plăcută. Felul cum s-a pregătit şi a muncit ne poate face fericiţi şi încă odată ne vom bucura de rezultatele obţinute împreună şi de golurile lui Alibec” a spus Dani Coman.

În actuala ediţie de campionat, în 850 de minute în tricoul Astrei, Denis Alibec a marcat o dată şi a reuşit două pase decisive. Cota sa de piaţă a scăzut însă dramatic. În iunie 2017, vârful Astrei era cotat la 3 milioane de euro, dar în prezent, cota sa a scăzut la 800 de mii de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

Afla mai multe despre: dani comandenis alibecastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare