Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A uitat câte minute de prelungire a dat? Cel mai confuz arbitru din Serie A. A fluierat finalul meciului, dar apoi s-a răzgândit

VIDEO | A uitat câte minute de prelungire a dat? Cel mai confuz arbitru din Serie A. A fluierat finalul meciului, dar apoi s-a răzgândit

Serie A

Comentarii

Un moment bizar s-a petrecut la finalul meciului dintre Juventus şi Torino, cel care a deschis etapa cu numărul 35 din Serie A. Centralul partidei a fluierat finalul meciului, dar imediat s-a răzgândit. Vezi mai jos tot ce s-a întâmplat.

Derby della Mole a fost o partidă liniştită, Juventus fiind deja campioană, iar Torino luptându-se pentru o poziţie de UEFA Champions League. Golul egalizator a venit în minutul 84, marcat de Cristiano Ronaldo, iar în rest Daniele Orsato nu a fost pus în încurcătură, arătând câte trei cartonaşe galbene de echipă. 

Cu excepţia finalului, atunci când Orsato, în vârstă de 43 de ani, a fluierat finalul meciului cu un minut înainte ca perioada de prelungiri să se fi încheiat. Jucătorii deja se duceau spre vestiare când acelaşi Orsato a fluierat din nou şi le-a transmis fotbaliştilor să reia partida. În cele din urmă, el a închis meciul după încă un minut, adică la finalul celor cinci minute dictate chiar de el. 

Afla mai multe despre: serie aarbitrujuventus 

viewscnt
Articole similare