Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan a distrus Napoli, în deplasare, scor 4-0! AS Roma şi-a revenit după înfrângerea din derby-ul cu Lazio. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | AC Milan a distrus Napoli, în deplasare, scor 4-0! AS Roma şi-a revenit după înfrângerea din derby-ul cu Lazio. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Napoli - AC Milan 0-4

AC Milan a învins duminică, în deplasare, scor 4-0, pe Napoli, liderul detaşat din Serie A. Într-un meci contând pentru etapa a 28-a, Milan a controlat prima repriză şi a marcat de două ori. Rafael Leao a deschis scorul în minutul 17, iar Brahim Diaz a făcut 2-0 în minutul 25. Napoli, fără golgeterul Osimhen, nu a avut replică, iar milanezii au înscris încă două goluri: Rafael Leao (min. 59) şi Saelemaekers (min. 67)  stabilind un scor final greu de anticipat la startul meciului: 4-0 pentru AC Milan.

Milanezii sunt pe locul 3, cu 51 de puncte, în timp ce Napoli rămâne lider în Serie A, cu 71 de puncte, având 16 puncte avans faţă de locul secund, Lazio.

Monza - Lazio 0-2

Lazio şi-a consolidat locul doi în Serie A. Laziali au câştigat cu 2 la 0 la Monza. Fostul jucător al Barcelonei, Pedro, şi Milinkovic-Savic au dat golurile victoriei. Lazio rămâne, însă, la mare distanţă de liderului Napoli, cu 16 puncte mai puţin. 

AS Roma - Sampdoria 3-0

AS Roma şi-a revenit după înfrângerea din derby-ul cu Lazio cu o victorie împotriva Sampdoriei. Wijnaldum a fost arma secretă a lui Mourinho şi a dat primul lovitura. Mijlocaşul olandez a fost cel care a scos lovitura de pedeapsă transformată de Dybala. Scorul final a fost stabilit în prelungiri de El Shaarawy. Cu 3-0 pe Olimpico, Roma a depăşit-o pe campionala Milan în clasamentul din Italia.

Spezia - Salernitana 1-1

Bologna - Udinese 3-0

Afla mai multe despre: rezultate serie anapoli ac milan 

viewscnt
Articole similare