Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan - Atalanta 2-0! Victorie uriaşă în cursa pentru titlul din Serie A. Inter a câştigat şi ea la Cagliari, Napoli - Genoa 3-0. Rezumatele zilei sunt AICI

VIDEO | AC Milan - Atalanta 2-0! Victorie uriaşă în cursa pentru titlul din Serie A. Inter a câştigat şi ea la Cagliari, Napoli - Genoa 3-0. Rezumatele zilei sunt AICI

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

 


Cagliari - Inter 1-3

Inter speră la o minune în ultima etapă, după ce a câştigat pe terenul lui Cagliari. Răzvan Marin a fost singurul jucător al sarzilor care a ameninţat poarta lui Handanovic în prima repriză. Totuşi, nerazzurrii au fost cei care au marcat. Darmian a deschis scorul. La cinci minute după pauză, Lautaro Martinez a dublat avantajul echipei lui Simone Inzaghi. Cagliari a revenit în joc prin Lykogiannis. Grecul a marcat senzaţional, cu un şut de la distanţă. Emoţiile au fost risipite de acelaşi Lautaro, care a ajuns la 21 de goluri marcate în acest sezon. Inter s-a impus cu 3-1 şi e în continuare la două puncte în spatele lui Milan. În schimb, Cagliari este cu un picior în Serie B. 

Bologna - Sassuolo 1-3

Cu Vlad Chiricheş integralist, Sassuolo a obţinut o victorie categorică pe terenul Bolognei. Scamacca a deschis scorul în prima repriză. Chiricheş a avut un gol anulat pentru henţ. Ar fi fost prima sa reuşită în acest sezon. Berardi a făcut 2 la 0, cu o execuţie spectaculoasă. 

Pe final, Scamacca a reuşit dubla şi a devenit cel mai bun marcator al lui Sassuolo, cu 16 goluri.

Bologna a înscris golul de onoare în prelungiri. Orsolini a transformat un penalty. 

Napoli - Genoa 3-0

A fost sărbătoare la Napoli la ultimul meci al lui Lorenzo Insigne pe Stadio Diego Armando Maradona. Atacantul care a jucat 16 ani pentru echipa din sudul Italiei a semnat un contract cu Toronto şi le-a spus adio fanilor la finalul unei cariere impresionante: 553 de meciuri şi 180 de goluri la toate nivelurile şi în toate competiţiile. A fost 3-0 pentru Napoli în meciul cu Genoa, iar Insigne nu putea lipsi de pe tabelă. A ratat de la 11 metri, dar arbitrul i-a oferit repetarea şi a înscris.

AC Milan - Atalanta 2-0

Diavolii au învins-o cu 2 -0 pe Atalanta, iar în ultima etapă au nevoie nevoie de un singur punct în deplasarea cu Sassuolo pentru a ieşi campioni. Leao a deschis scorul, în minutul 56. A fost al treilea meci consecutiv pe San Siro în care portughezul a înscris. Theo Hernandez a reuşit o cursă fantastică şi a securizat succesul lui Milan. Atalanta este în pericol să rateze Europa în acest sezon. 

Cagliari - Inter 1-3

Inter speră la o minune în ultima etapă, după ce a câştigat pe terenul lui Cagliari. Răzvan Marin a fost singurul jucător al sarzilor care a ameninţat poarta lui Handanovic în prima repriză. Totuşi, nerazzurrii au fost cei care au marcat. Darmian a deschis scorul. La cinci minute după pauză, Lautaro Martinez a dublat avantajul echipei lui Simone Inzaghi. Cagliari a revenit în joc prin Lykogiannis. 

Grecul a marcat senzaţional, cu un şut de la distanţă. Emoţiile au fost risipite de acelaşi Lautaro, care a ajuns la 21 de goluri marcate în acest sezon. Inter s-a impus cu 3-1 şi e în continuare la două puncte în spatele lui Milan. În schimb, Cagliari este cu un picior în Serie B. 

Afla mai multe despre: ac milanintermeciuri serie a 

viewscnt
Articole similare