You are here:

VIDEO | Academia Rapid s-a distrat cu Dinamo, scor 4-0, dar totul se decide în ultima etapă

VIDEO | Academia Rapid s-a distrat cu Dinamo, scor 4-0, dar totul se decide în ultima etapă

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a învins, miercuri seară, cu scorul de 4-0, echipa ACS FC Dinamo, în cea de-a doua etapă a play-off-ului Ligii a 4-a. Goge, Pancu şi Vlada, cu o dublă, au înscris golurile unui succes lejer obţinut de giuleşteni.

În urma acestei victorii, formaţia pregătită de Constantin Schumacher a acumulat nouă puncte şi a rămas fără gol primit în play-off, după ce în prima rundă a câştigat cu un scor similar în faţa echipei AS Tricolor. În ultima rundă, Rapid întâlneşte, la sfârşitul săptămânii, CSA Steaua, care ocupă locul secund cu şase puncte şi păstrează şanse la câştigarea play-off-ului. Dinamo şi AS Tricolor ocupă ultimele două locuri, cu câte un punct.

În prima partidă a zilei, CSA Steaua a învins Tricolor, scor 6-0.

VIDEO | Academia Rapid - ACS FC Dinamo 4-0 (Goge 43', Pancu 57'-penalty, Vlada 59', 78')

Echipele de start:

Rapid: Ignat - Voicu, Iacob, Bratu, Stancu - Grigore, Duriţă, Maftei, Goge - Vlada, Niculae.

Dinamo: Mina - Ciobanu, Dumitrache, Vlad, Arsene - Bar, Manta, Lungu - Stan, Panait, Ivan.


Min. 78: GOOOL, Rapid! Vlada reuşeşte dubla, cu un şut din interiorul careului, şi duce scorul la 4-0

Min. 59: GOOOL! Marchează şi Marian Vlada, iar giuleştenii se desprind decisiv

Min. 57: GOOOL, Rapid! Pancu transformă un penalty şi duce scorul la 2-0.

Min 43: GOOOL, Rapid! Goge deschide scorul, după o eroare a portarului Mina, care a avut câteva intervenţii foarte bune până la această fază.

Min. 23: O nouă şansă importantă irosită de rapidişti, de această dată prin Goge, care a şutat din apropiere, dar Mina a intervenit din nou foarte bine cu piciorul.

Min. 4: Prima ocazie a jocului! Maftei reia bine cu capul, dar Mina e atent şi respinge.

Play-off-ul Ligii a IV-a continuă la Telekom Sport 1. Etapa a doua programează meciurile CSA Steaua - AS Tricolor şi FC Dinamo - Academia Rapid. Giuleştenii sunt favoriţi la promovare. Echipa lui Schumacher are trei puncte avans faţă de rivala din Ghencea.

Există şanse să nu ajungeţi în Liga a 3-a? ”Nu, nu cred. Nu contează, noi trebuie să câştigăm toate meciurile şi după... sunt sigur că vom fi în Liga 3”, a spus Ionuţ Voicu - Academia Rapid.

Ultima etapă e programată duminică. Meciul care se anunţă a fi decisiv pentru promovare, CSA Steaua - Academia Rapid se va juca din nou pe Naţional Arena.

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 4

1. Academia Rapid - 9 pct.
2. CSA Steaua - 6 pct.
3. Dinamo - 1 pct.
4. Tricolor - 1 pct.

În cazul în care două echipe se vor afla la egalitate de puncte, la finalul celor şase jocuri, departajarea va fi facută după următoarele criterii: rezultatul din jocul direct, golaverajul din play-off, numărul mai mare de goluri marcate, clasamentul Fair Play, tragere la sorţi.

În sezonul regulat, Academia Rapid s-a clasat pe primul loc, cu 77 de puncte. Singura înfrângere a giuleştenilor a venit la "masa verde", în faţa celor de la AS Tricolor, din cauza utilizării unui fotbalist fără drept de joc. Pe teren, Academia Rapid câştigase cu 3-1.

Locul doi a fost ocupat de CSA Steaua, cu 73 de puncte, după ce roş-albaştrii au înregistrat 23 de victorii, 4 remize şi o singură înfrângere, suferită în faţa liderului, Academia Rapid, scor 1-3. Meciul tur dintre cele două formaţii se încheiase la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: liga 4academia rapiddinamo,  

viewscnt
Articole similare