Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare foarte urâtă pentru un jucător de la România U21. A fost dus cu ambulanţa la spital şi nu va mai juca în acest an

VIDEO | Accidentare foarte urâtă pentru un jucător de la România U21. A fost dus cu ambulanţa la spital şi nu va mai juca în acest an

Superliga

Comentarii

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii importanţi de la naţionala de tineret, s-a accidentat în meciul cu Viitorul, după o intrare prin alunecare a lui Bogdan Ţîru. Mijlocaşul lui FC Botoşani n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

UPDATE: Din păcate, accidentarea lui Răzvan Oaidă este foarte gravă. Mijlocaşul lui FC Botoşani are fractură de maleolă şi nu va mai juca în acest an. Oaidă s-a accidentat în minutul 37 al meciului cu FC Voluntari, după o intrare a lui Ţîru şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.


În minutul 37, pe o încercare de contraatac, Oaidă a fost oprit de Ţîru cu o intrare prin alunecare. Însă fundaşul Viitorului l-a lovit puternic peste piciorul de sprijin şi Oaidă a început să ţipe de durere.

Internaţionalul de tineret n-a mai putut continua meciul şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Medicii i-au aplicat un bandaj pe piciorul drept şi Oaidă urmează acum să facă investigaţii detaliate.


 

Afla mai multe despre: razvan oaidafc botosaniviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare