Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentarea horror care a îngrozit lumea fotbalului! Aproape de un nou caz Neşu!

VIDEO | Accidentarea horror care a îngrozit lumea fotbalului! Aproape de un nou caz Neşu!
Comentarii

Momente de groază au fost surprinse într-un meci din play-off-ul primei ligi din Coreea de Sud. Starul de 20 de ani al lui FC Gwangju, Lee Seung-Mo, şi-a rupt gâtul după un duel aerian încheiat nefericit pentru tânărul jucător.

Lee Seung-Mo şi-a rupt gâtul după un duel aerian extrem de nefericit pentru sud-coreean. Evenimentul a avut loc în meciul Daejeon-Gwangju (1-0), dispută din cadrul primei ligi din Coreea de Sud. Mai mult, jucătorul s-a ales şi cu un deget rupt. Lee şi-a pierdut cunoştinţa imediat după cădere, fiind transportat de urgenţă la spital, unde medicii au descoperit că are trei vertebre fracturate.

 

”Ultimul moment pe care şi-l aminteşte este cel în care atacă balonul, iar apoi s-a trezit direct la spital. S-a plâns de durere la spate. Medicii au spus că a suferit trei fracturi ale vertebrelor cervicale şi are un deget rupt la mâna stângă”, a declarat un oficial al clubului conform The Sun.
Jucătorul va lipsi cel puţin trei luni de pe teren şi va fi ţinut sub supraveghere la spitalul Chosun din Gwangju. Lee a făcut parte din lotul naţionalei Coreei de Sud U23 pentru Cupa Est-Asiatică, unde jucătorii au obţinut medalia de aur şi astfel au evitat înrolarea în armată.
 
articol scris de Cristian Pintea
 

Afla mai multe despre: accidentarehorrorlumea fotbaluluineşumomentecoreea de sudfc gwangjulee seung-moduelaeriangâtfracturăvertebre cervicalespital 

viewscnt
Articole similare