Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Acesta este visul lui Chivu! Mesajul pentru tinerii fotbalişti şi antrenorul-surpriză care l-a impresionat: "Nu mă gândeam că va ajunge antrenor"

VIDEO | Acesta este visul lui Chivu! Mesajul pentru tinerii fotbalişti şi antrenorul-surpriză care l-a impresionat: "Nu mă gândeam că va ajunge antrenor"

Serie A

Comentarii

Cristian Chivu a revenit activ în fotbal după câţiva ani de la momentul retragerii şi este în acest moment antrenor la echipa sub 14 ani a celor de la Inter Milano. Fostul căpitan al naţionalei îşi ia în serios meseria de antrenor şi a început să studieze tehnicienii din Serie A. Totodată, Chivu le transmite un mesaj tinerilor fotbalişti ş

Chiar dacă nu lucrează momentan la un nivel înalt, având în grijă grupa de juniori U14 de la Inter Milano, Chivu deja şi-a ales antrenorii de la care vrea să "fure" meserie, cu unul dintre ei a lucrat la AS Roma: "De la Luciano Spalletti am învăţat să îmbunătăţesc detaliile în special, pentru că este un antrenor care asta face. Este un antrenor meticulos, care nu lasă niciodată nimic la voia întâmplării. Eusebio (n.r. Di Francesco) pentru mine este o surpriză, pentru că eu nu mă gândeam că el va ajunge antrenor, pentru că el nu-şi dorea, nu pentru că n-ar fi fost în stare. De la el îmi plăcea calmul cu care înfrunta situaţiile dificile pe care Roma ţi le pricinuieşte şi pe care trebuie să le gestionezi. El o face mereu cu calm, luând mereu deciziile corecte", a declarat Chivu despre Spalletti, antrenor alături de care a lucrat doi ani la AS Roma şi Eusebio Di Francesco, actualul tehnician de pe banca echipei din capitala Italiei. 

Fostul fundaş, ajuns la 38 de ani, a vorbit şi despre tinerii săi elevi de Inter: "Sunt nişte băieţi care visează să ajungă departe, care visează să devină fotbalişti când vor creşte, iar noi trebuie să le transmitem ceea ce înseamnă să ajungi acolo şi să fii acolo ca să faci o carieră. Trebuie să munceşti, trebuie să ai atitudinea corectă şi trebuie să te obişnuieşti să faci nişte sacrificii pentru că, pentru a ajunge să joci la nivel înalt, îţi trebuie toate aceste ingrediente".

În final, fostul căpitan al naţionalei a dezvăluit visul pe care îl are în acest moment: "Eu visez să mă pot face înţeles de băieţii mei în acest moment. Pentru că fundamental este ca prin ceea ce transmiţi să reuşeşti să te faci înţeles. Până acum, părerea mea este că am reuşit să fac asta, lucru care îmi permite să visez la mai mare".

Afla mai multe despre: cristian chivuserie ainter milanoas roma 

viewscnt
Articole similare