Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Popa a marcat primul său gol în tricoul Stelei! Reacţia ”Motoretei”: ”Am reuşit să îi fac pe aceşti fani minunaţi fericiţi”

VIDEO | Adi Popa a marcat primul său gol în tricoul Stelei! Reacţia ”Motoretei”: ”Am reuşit să îi fac pe aceşti fani minunaţi fericiţi”

Steaua

Comentarii

Adi Popa a reuşit să marcheze primul gol în tricoul celor de la CSA Steaua, în victoria 5-0 împotriva celor de la Unirea Constanţa, formaţie carea are în lot o multitudine de juniori ai FCSB-ului.

Sâmbătă, CSA Steaua a jucat primul meci după reluarea Ligii 2, în deplasare, împotriva celor de la Unirea Constanţa.

Formaţia dobrogeană are în componenţă o multitudine de jucători împrumutaţi de la FCSB, dar aceştia nu au putut ţine piept rivalei lui Becali.

Elevii lui Daniel Opriţa şi-au spulberat adversarii şi s-au impus cu 5-0, ultimul gol fiind marcat de Adi Popa.

Venit la Steaua în toamnă, a fost primul gol marcat de ”Motoretă” în tricoul celor de la CSA.

Acesta s-a declarat fericit de prestaţia sa, mai ales pentru că a reuşit să facă ”aceşti fani minunaţi” fericiţi.

Adi Popa a marcat primul său gol în tricoul Stelei

”Mă simt bine. Sunt fericit că am reuşit acest lucru. Îmi doream să reuşesc din prima parte a campionatului, dar nu a fost să fie.

Important e că am reuşit să-i fac pe aceşti fani minunaţi care au fost alături de noi fericiţi, astăzi si s-a cunoscut acest lucru.

Lupta e foarte strânsă, avem două finale, cum am spus. Am câştigat astăzi o finală, mai avem încă două şi ne focusăm  pe meciul de vineri cu Iaşiul.

Echipele sunt mult mai fizice, se bazează mult mai mult pe partea fizică decât pe partea tehnico-tactică şi acest lucru face pentru cei care vin de sus să fie mai dificil”, a declarat Adi Popa.

Şi Daniel Opriţa l-a lăudat pe fostul jucător de la FCSB, mulţumit de prestaţia sa şi preogresul arătat după venirea în Ghencea.

E din ce în ce mai bine. Are alt ritm, pentru că în vară nu a avut nici jocuri, nu a jucat în meciuri amicale. A facut doar pregătire şi nu i-a fost uşor.

Acum e din punct de vedere fizic bine, a intrat azi foarte bine, a reuşit să înscrie şi în continuare sper să fie din ce în ce mai bine”, a spus Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: adi popa 

viewscnt
Articole similare