Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea, optimist după o nouă înfrângere pe banca lui Dinamo: "Văd o schimbare de la meci la meci". Ce a spus despre demitere

VIDEO | Adrian Mihalcea, optimist după o nouă înfrângere pe banca lui Dinamo: "Văd o schimbare de la meci la meci". Ce a spus despre demitere
Comentarii

Adrian Mihalcea a vorbit după înfrângerea, 0-1, cu Viitorul despre actuala situaţie de la Dinamo.

"Pot să spun că în a doua repriză dacă aveam puţin noroc sau inspiraţie am fi putut să înscriem. Văd o schimbare de la meci la meci şi e singurul lucru care mă bucură, băieţii şi-au dorit, am avut momente când am presat. Un gol luat la o fază fixă a făcut să pierdem acest meci. Trebuie să ţinem capul sus, să avem inspiraţie şi vor veni şi rezultatele. În momentul de faţă asta este situaţia. Dezamăgire există, trec etapele şi nu adunăm puncte", a declarat Adrian Mihalcea la flash interviul de la finalul meciului cu Viitorul. 

Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că a adus un psiholog în vestiarul lui Dinamo şi a explicat motivul: 

"Ideea e că noi am traversat o perioadă extrem de dificilă. Suntem singura echipă care am stat în izolare şapte zile, văd că alte echipe nu au stat şi s-au antrenat cu toate că ar fi trebuit să stea. Eu cred că nu e un regulament pentru toată lumea. Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul pentru a ieşi din starea asta. Jucătorii au calitate, avem nevoie de mai multă încredere în noi. Vom încerca să readucem mentalul băieţilor pe un drum bun".

Mihalcea a vorbit şi despre posibilitatea de a pleca de la Dinamo: "Nu e o întrebare pentru mine, voi rămâne alături de băieţi. Vom încerca să scoatem echipa din zona retrogradării. E o întrebare pentru conducere".

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare