Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mihalcea pariază pe entuziasmul antrenorilor tineri din România: "Nu ştiu dacă experienţa este garantul succesului"

VIDEO | Adrian Mihalcea pariază pe entuziasmul antrenorilor tineri din România: "Nu ştiu dacă experienţa este garantul succesului"

Fotbal

Comentarii

Adrian Mihalcea este unul dintre antrenorii ambiţioşi din noul val, de care vom mai auzi în următorii ani. Fostul atacant a terminat colaborarea cu FR de Fotbal, acolo unde era unul dintre secunzii lui Cosmin Contra şi aşteaptă o ofertă concretă din Liga 1.

Ajuns la 43 de ani, fostul atacant al celor Dinamo, Genoa sau Verona, a avut câteva experienţe ca principal, însă în ligile inferioare, la Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni. După cei doi ani grei, petrecuţi în staff-ul lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea se simte pregătit să preia frâiele unei echipe din Liga 1. Prima care l-a adăugat pe listă pe fostul internaţional român a fost Poli Iaşi, însă concurenţa este una acerbă.
 
Cu toate acestea, Adrian Mihalcea nu se teme de numele grele apărute în presă, ca potenţiali înlocuitori pentru Mihai Teja. Acesta consideră că experienţa unui antrenor nu este sinonimă cu succesul. Alături de Adrian Mihalcea, pe lista celor de la Poli Iaşi se mai regăsesc tehnicieni precum Mircea Rednic, Vasile Miriuţă, Cristiano Bergodi şi Claudiu Niculescu.
 
"Am citit şi eu în presă cu o listă cu posibili antrenori care l-ar putea înlocui pe Teja, dar momentan nu am discutat, sunt încă în vacanţă. Iar în legătură cu lupta dintre un antrenor tânăr şi unul cu experienţă, dă-mi voie să-ţi spun că pe mine nu mă convinge. Nu ştiu dacă experienţa e garantul succesului. Tu ca antrenor tânăr îţi poţi alcătui un staff unde poţi avea şi experienţă, dar poţi avea şi dorinţa ta de a reuşi. Există o diferenţă între un antrenor tânăr şi un antrenor cu experienţă şi, mai mult, fostul antrenor de la echipa naţională şi actualul antrenor de la echipa naţională sunt antrenori tineri. Şi lui Cosmin i s-a dat credit, lui Mirel sunt sigur că i se va da în continuare, aşa că antrenorii tineri sunt preocupaţi şi îşi doresc să-şi formeze un viitor la fel ca cel de fotbalist al fiecăruia", a declarat Adrian Mihalcea, în EXCLUSIVITATE, pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: fotbaladrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare