Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Mititelu, devastat după eşecul cu FCSB! Patronul oltenilor a schimbat obiectivul echipei: ”Sper să nu avem emoţii pentru evitarea retrogradării!”

VIDEO | Adrian Mititelu, devastat după eşecul cu FCSB! Patronul oltenilor a schimbat obiectivul echipei: ”Sper să nu avem emoţii pentru evitarea retrogradării!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, după ce a marcat Dawa.

FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

La finalul meciului, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. El susţine că situaţia a devenit critică la echipă după ultimele rezultate. De asemenea, omul de afaceri din Oltenia a recunoscut că îşi face griji pentru evitarea retrogradării. 

”Sper să nu avem emoţii pentru evitarea retrogradării. Situaţia e mai mult decât critică!”

”Acelaşi scenariu, ce facem de 3-4 meciuri am făcut şi astăzi. A fost un meci bun, pe alocuri foarte bun, dar nu am luat niciun punct. Parcă e un blestem. Chiar dacă avem problemele noastre de joc, în majoritatea partidelor am fost superiori. Şi azi am fost! Cei de la FCSB au câştigat nemeritat.

Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă aşteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coşmar, dar viaţa m-a învăţat că trebuie să te aştepţi mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învăţat.

Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză. Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio şansă să rămână în Liga 1. Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reuşit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoţii la retrogradare.

Situaţia e mai mult decât critică, sunt puţin debusolat. Echipa asta nu merita să fie aici! Nişte rezultate total împotriva jocului prestat. Nu e dezamăgire, nici nu am puterea să privesc clasamentul. Am o frustrare uriaşă, s-au cheltuit mulţi bani, speranţe, aşteptări, ani de muncă. 

Vreau să transmit un mesaj tuturor care fac parte din acest grup. Nu mai e de glumă, nu mai e de joacă. Sincer, mi-e teamă. Ştiu ce înseamnă haosul şi eticheta care ţi se pune. Eu am 100% încredere în toată lumea la început. Am avut şi în Croitoru, dar m-am înşelat. Nimeni nu schimbă antrenorul dacă lucrurile merg bine. Să nu credeţi că cineva e nebun”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-fc u craiova-adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare