Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Romeo Niţă şi cursa sa impresionantă. Puştiul FCSB-ului, demonstraţie de virtuozitate contra Craiovei

VIDEO Adrian Romeo Niţă şi cursa sa impresionantă. Puştiul FCSB-ului, demonstraţie de virtuozitate contra Craiovei

FCSB

Comentarii

Adrian Romeo Niţă a fost unul dintre jucătorii cei mai activi de la FCSB în prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova.

Niţă a fost protagonistul unui moment spectaculos în minutul 27, atunci când cursa sa  a fost oprită cu greu de defensiva oaspeţilor.

Adrian Romeo Niţă nu este un nume necunoscut pentru suporterii roş-albaştrilor. El a apucat deja să evolueze în şase meciuri din stagiunea 2019-2020 în tricoul FCSB, fără să marcheze. Două dintre meciuri, Niţă le-a disputat în Cupă, iar alte patru în Liga 1. Internaţional U17 al României, Adrian Romeo Niţă este considerat un talent uriaş. S-a născut la Slatina şi a început fotbalul la LPS Slatina, unde a şi jucat până când a fost achiziţionat de FCSB în 2017. El a făcut parte din lotul cu care formaţia lui Gigi Becali a cucerit Cupa României în sezonul 2019-2020.

La fel ca şi mulţi alţi tineri din lotul formaţiei roş-albastre, atacantul este unul dintre jucătorii în a cărui carieră, un rol important îl are Mihai Stoica. De altfel, oficialul FCSB a avut cuvinte de laudă pentru puştiul de 17 ani: „Pe Niţă îl văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el”, spunea MM Stoica despre Niţă, vara trecută. 

Afla mai multe despre: adrian romeo niţă 

viewscnt
Articole similare