Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adversarii lui Dinamo, conferinţă de presă într-o galerie de artă: "A fost frumos, am băut şi o cafea bună! Vom încerca să pictăm pe teren"

VIDEO | Adversarii lui Dinamo, conferinţă de presă într-o galerie de artă: "A fost frumos, am băut şi o cafea bună! Vom încerca să pictăm pe teren"

Liga 2

Comentarii

Nou-promovată în Liga 2, Progresul Spartac a ales o locaţie excentrică pentru prima conferinţă de presă din acest sezon. Progresul dă piept cu Dinamo în prima etapă din eşalonul secund, iar jurnaliştii au fost invitaţi într-o galerie de artă pentru întâlnirea celor de la Progresul cu jurnaliştii.

Progresul Spartac a promovat în Liga 2 şi în primul meci din liga secundă va întâlni pe Dinamo, retrogradată pentru prima dată în istorie. Andrei Erimia şi Dănilă Parfeon, antrenorul şi unul dintre jucătorii Progresului, au participat la întâlnirea cu jurnaliştii într-o locaţi excentrică, într-o galerie de artă.

VIDEO | Adversarii lui Dinamo, conferinţă de presă într-o galerie de artă: "A fost frumos, am băut şi o cafea bună! Vom încerca să pictăm pe teren"

Progresul Spartac şi-a organizat conferinţa de presă dinaintea meciului de debut în Liga 2, cu Dinamo, într-o galerie de artă. Kulterra Gallery, locaţie care-i aparţie omului de afaceri Claudiu Florică, a fost gazda celor de la Progresul Spartac.

Andrei Erimia, antrenorul echipei, şi cel mai vechi jucător din lot, Dănilă Parfeon, au vorbit înaintea meciului cu Dinamo. Erimia a fost cucerit de locaţia aleasă pentru conferinţă şi a făcut o declaraţie savuroasă: "A fost frumos, am băut şi o cafea bună", a spus tehnicianul.

"Dănilă este cel mai vechi jucător al echipei, m-am şi plictisit de când îl ştiu, pentru că eu l-am adus la fotbal la opt ani, când încă era FC Naţional în Liga 1. Dacă ne gândim la rezonanţă numelor, chiar dacă suntem Progresul Spartac,, la nivel sentimental, eu am fost antrenor la Cotroceni, mai sunt şi alţii din staff care au legături cu Cotroceniul, e un debut în forţă, un meci important între o echipa nou-promovată şi o echipa nou-retrogradată.

Sigur că Dinamo e un brand mult mai mare, are nişte nume de jucători importanţi, şi poate din perspectiva asta ar putea fi considerată o surpriză. Ei sunt favoriţi, dar sunt sigur că avem resursele şi atuurile să câştigăm meciul. (n.r. - Conferinţă într-un cadru inedit) Pentru mine a fost foarte frumos, am băut şi o cafea bună. O să încercăm să pictăm pe teren. Sigur vom încerca să etalăm un fotbal eficient, dar şi spectaculos, ofensiv", a spus Andrei Erimia, antrenorul Progresului, completat de Dănilă Parfeon, cel mai vechi jucător din lot.

"Suntem toţi motivaţi, mai ales că jucăm cu o echipă care are o tradiţie în spate .Emoţiile sunt constructive, n-ar avea de ce să fie. Da, e prima mea conferinţă", a spus Dănilă Parfeon.

Afla mai multe despre: progresul spartacconferintagalerie de artavideo 

viewscnt
Articole similare