Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | “Ai învăţat fotbal de când ai plecat?”. Denis Ciobotariu a intrat într-o dispută verbală cu fanii lui Dinamo! Ce replică ironică le-a dat

VIDEO | “Ai învăţat fotbal de când ai plecat?”. Denis Ciobotariu a intrat într-o dispută verbală cu fanii lui Dinamo! Ce replică ironică le-a dat
Comentarii

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României Betano.

“Ai învăţat fotbal de când ai plecat?”. Denis Ciobotariu a intrat într-o dispută verbală cu fanii lui Dinamo! Ce replică ironică le-a dat 

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo.

Ciobotariu a jucat la Dinamo în perioada 2015-2019. Pe urmă a plecat la CFR, unde a reuşit să câştige trei campionate. Motiv pentru care fanii dinamovişti nu l-au uitat. 

Fundaşul a fost şicanat de fanii "roş-albilor" la finalul partidei, în momentul interviului.

"Ai învăţat fotbal de când ai plecat de la Dinamo?", i-a strigat unul dintre fanii lui Dinamo.

"Trei campionate", a răspuns Denis Ciobotariu. 

"Nu, tu n-ai reuşit să faci nimic. Scoate iarba aia din ghete!", a replicat suporterul.

  • 37 de partide a evoluat Ciobotariu în tricoul lui Dinamo în perioada 2015-2019.

VIDEO cu momentul:

La un moment dat spiritele s-au calmat, iar Ciobotariu a reuşit să vorbească despre partida Dinamo - Sepsi. 

"Cred că e o victorie meritată, am jucat bine, exact ce ne-a cerut Mister. Cred că puteam să fim mai pragmatici. Dinamo a făcut un joc bun, inclusiv tactic, dar în final cred că echipa mai bună a învins.

N-a fost vorba de concentrare, ştiam că o să vină cu aceşti suporteri care îi împing foarte bine de la spate. Ştiam că ne vor pune probleme, de aceea ne-am luat măsuri. Cred că au dat două şuturi, două goluri.

Eu sunt obişnuit, întotdeauna am avut presiune, şi la Dinamo, şi la CFR Cluj. Suporterii lui Dinamo chiar nu ne-au primit bine, în special pe Matei şi pe Rodriguez. Dar asta este, aşa au considerat ei şi mergem mai departe.

Cred că Dinamo a făcut o figură foarte frumoasă cu noi şi le doresc să intre în Liga 1. Au suporterii aceştia care fac o atmosferă foarte frumoasă", a spus Denis Ciobotariu.

Clasamentul grupei: 1. Sepsi – 6 puncte, 2. FC Voluntari – 3 puncte (un joc), 3. U Craiova 1948 – un punct (un joc), 4. Dinamo – un punct, 5. Unirea Slobozia – un punct, 6. Petroluul – un punct.

VIDEO | Laszlo Dioszegi a avut probleme cu fanii lui Dinamo: "M-au înjurat şi mi-au arătat semne obscene!". Cum le-a răspuns

Afla mai multe despre: denis ciobotariudinamo 

viewscnt
Articole similare