Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Ai văzut noua freză a lui Tamaş?” Reacţia genială a lui Paul Anton. ”Fac o nebunie dacă ne calificăm”

VIDEO | ”Ai văzut noua freză a lui Tamaş?” Reacţia genială a lui Paul Anton. ”Fac o nebunie dacă ne calificăm”
Comentarii

Echipa naţională a României se pregăteşte de dubla din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Serbia, dar Gabi Tamaş a reuşit să le distragă atenţia tricolorilor cu noul său look :)

Fundaşul a revenit la echipa naţională cu o nouă frizură. Are în cap o minge de fotbal şi n-avea cum să treacă neobservat printre colegii de la lot.

”Da, am văzut freza lui Tamaş. E mişto. O să o vedem mai mult acum când ajungem. O să vedem ce nebunie voi face şi eu. Doamne ajută să ne calificăm. Pot să fac orice, dar deocamdată asta este departe”, a spus Paul Anton.

Mijlocaşul celor de la Samara a vorbit şi despre terenul sintetic pe care România ar urma să evolueze în meciul cu Lituania.

E o suprafaţă dificilă de joc. Eu cunosc destul pentru că în Rusia sunt multe astfel de suprafeţe, multe stadioane cu gazon sintetic. Trebuie să ne facem treaba în orice condiţii. Un astfel de teren devine mult mai rapid dacă este udat, e mai greu să controlezi mingea, pot apărea şi accidentări.

Nu mai sunt echipe mici, fotbalul a evoluat mult, trebuie tratat orice adversar cu maximă seriozitate, cu atât mai mult la nivelul echipelor naţionale”, a spus mijlocaşul.

Afla mai multe despre: paul antonfrezatamas,  

viewscnt
Articole similare