Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Al Nassr - Inter Miami 6-0, într-o partidă amicală disputată la Riyadh! Lionel Messi a intrat în repriza secundă

VIDEO | Al Nassr - Inter Miami 6-0, într-o partidă amicală disputată la Riyadh! Lionel Messi a intrat în repriza secundă

Fotbal

Comentarii

Echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, s-a impus fără drept de apel, 6-0, joi, la Riyadh (Arabia Saudită), împotriva echipei marelui său rival din fotbalul mondial, Lionel Messi, Inter Miami.

Al Nassr - Inter Miami 6-0

Lionel Messi a intrat pe teren în minutul 83, dar nu şi-a putut ajuta în niciun fel echipa de la un eşec usturător. De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo nu s-a aflat în lotul celor de la Al Nassr, din cauza unei accidentări

Meciul, prezentat ca fiind probabil ultima şansă pentru multiplii câştigători ai Balonului de Aur de a se înfrunta pe teren, a făcut parte dintr-un turneu amical la care a participat şi echipa Al-Hilal a brazilianului Neymar, liderul din Saudi Pro League.

Argentinianul Messi, care are o problemă la tendon, a început pe bancă, iar portughezul Ronaldo a lipsit complet de pe teren din cauza unei accidentări musculare, dezamăgindu-i pe fanii care sperau să-i vadă pe cei mai faimoşi doi fotbalişti din lume adversari.

Inter, care a început jocul cu foştii fotbalişti ai Barcelonei, Luis Suarez, Jordi Alba şi Sergio Busquets în componenţă, a fost condusă cu 3-0 în minutul 12 şi nu a reprezentat o ameninţare pentru adversari.

  • Cele şase goluri au fost marcate de: Otavio 3, Talisca 10, 51 pen, 73, Laporte 12, Maran 68.

Messi, în vârstă de 36 de ani, a jucat luni împotriva echipei Al-Hilal, transformând un penalti în minutul 54, înainte de a fi înlocuit cu două minute înainte de final, când Inter a pierdut cu 3-4.

  • Al-Nassr şi-a anulat săptămâna trecută turneul de două meciuri în China din cauza accidentării lui Ronaldo.

 

Afla mai multe despre: messironaldointer miamial nassr 

viewscnt
Articole similare