You are here:

VIDEO Alberto Soro, interviu despre viaţă şi fotbal. Cum a ajuns spaniolul în Superligă: ”E o provocare”

VIDEO Alberto Soro, interviu despre viaţă şi fotbal. Cum a ajuns spaniolul în Superligă: ”E o provocare”
Comentarii

Alberto Soro este una dintre cele mai interesante achiziţii reuşite de Dinamo în această vară.

Povestea lui Alberto Soro

Alberto Soro, una dintre noile achiziţii ale celor de la Dinamo, şi-a spus povestea de viaţă şi a dezvăluit cum a început să joace fotbal.

  • În ultimul sezon, Granada l-a împrumutat pe Alberto Soro în prima ligă a Portugaliei, la FC Vizela.

”Am început de mic, ca orice copil, jucându-mă fotbal în satul meu. Apoi am ajuns să joc în oraşul din apropriere, în Zaragoza. Acolo am stat 10 ani în categoriile inferioare, apoii doi ani la prima echipă. Apoi am fost la Madrid, dar împrumutat la Zaragoza, apoi 3 ani la Granada. Anul trecut, în Portugalia şi anul asta am decis să accept provocarea aceasta pentru că eu aşa o văd. 

Mie nu mi-a dăruit nimeni nimic, am muncit, am dat totul din partea mea şi am ştiut mereu că totul este în mâinile mele pentru a ajunge să ajung la cel mai înalt nivel. 

Este adevărat căm de multe ori ai nevoie de puţin noroc la momentul potrivit şi eu am avut acest noroc, nu aş vrea să mint. Şi am dat totul, am făcut eforturi de când eram copil pentru a avea siguranţa că pot să ajung să obţin. Fiindcă nu îţi garantează nimeni că vei obţine. dar atunci când dai totul, totul este mai aproape şi îl poţi obţine. 

Tata a jucat fotbal, dar în categoriile de amatori din Spania. Dintotdeauna i-a plăcut fotbalul şi de aici a fost şi pasiunea mea pentru fotbal.

Când eram copil mereu visam să fiu jucător profesionist, am reuşit, am reuşit să joc în Spania, în Primera Division, am jucat în Europa. Joc şi în străinătate. Era ceva necesar pentru mine şi, dacă munceşti, faci eforturi şi crezi în tine, visurile pot să devină realitate”, a povestit Soro.

  • 700.000 de euro este cota de transfer a lui Alberto Soro potrivit Transfermarkt

"Câinii" i-au transferat pe Ahmed Bala Ahmed, Răzvan Păscălău, Raul Rotund, Raul Opruţ, Andrei Ionică, Adrian Caragea, Andrei Mărginean, Valentin Dumitrache, Cătălin Cîrjan, Kennedy Boateng, Alberto Soro, Maxime Sivis şi Alexandru Roşca, în perioada de transferuri din vară.

Ibericul în vârstă de 25 de ani a adunat peste 30 de partide în La Liga, în perioada sa petrecută la Granada.

În 2019, Soro devenea jucătorul celor de la Real Madrid. "Los Blancos" plăteau atunci 2.500.000 de euro celor de la Real Zaragoza pentru fotbalistul de perspectivă. Real Madrid avea să-şi recupereze investiţia cu un an mai târziu, atunci când cei de la Granada au plătit 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: alberto sorodinamofotbal 

viewscnt
Articole similare