Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alejandro Garnacho a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului! Execuţie extraordinară a puştiului de la Manchester United

VIDEO | Alejandro Garnacho a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului! Execuţie extraordinară a puştiului de la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Alejandro Garnacho a reuşit o execuţie magistrală în meciul dintre Manchester United şi Everton.

VIDEO | Alejandro Garnacho a reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului! Execuţie extraordinară a puştiului de la Manchester United

Fotbalistul lui United a înscris pe modelul lui Cristiano Ronaldo în celebrul meci cu Juventus din Liga Campionilor 2018. În minutul 3 al duelului de pe Old Trafford, Garnacho a reluat formidabil o centrare primită din partea lui Dalot.

Argentinianul a reuşit o foarfecă de mare impact, fără să-i ofere nicio şansă lui Jordan Pickford. După gol, Garnacho a sărbătorit în stilul lui Cristiano Ronaldo, demonstrând o dată în plus influenţa uriaşă pe care superstarul lustian o are în fotbalul internaţional.

Fanii lui Everton au răbufnit după ce echipa favorită a fost penalizată în clasament! Metoda inedită prin care au atras atenţia la City - Liverpool

Un banner pe care scria "Premier League = Coruptă" a fost purtat de un avion în semn de protest în zona de deasupra stadionului Etihad sâmbătă, în timpul meciului dintre Manchester City şi Liverpool (1-1), relatează Reuters.

Grupul de suporteri Everton 1878s a postat pe Twitter o înregistrare video cu bannerul înainte ca avionul să îşi ia zborul. Bannerul a fost fluturat după ce clubul din Merseyside a primit săptămâna trecută o penalizare de 10 puncte pentru că a încălcat regulile de rentabilitate şi sustenabilitate din Premier League.

Sancţiunea a făcut ca echipa să coboare de pe locul 14 în clasament şi să intre în zona retrogradării, decizie care a zguduit campionatul. City se confruntă cu 115 acuzaţii pentru încălcarea regulilor financiare ale ligii.

Bannerul, care a trecut peste stadion în a doua repriză, a fost al doilea afişat pe cerul de deasupra arenei în timpul meciului.

Anterior, un avion a zburat cu un banner al grupului pentru drepturile omului Amnesty International pe care scria "EAU: Eliberaţi-l pe Ahmed Mansoor". "Libertatea de exprimare este un drept al omului", a precizat Amnesty International într-un comunicat. "Ahmed nu ar trebui să petreacă nici măcar o zi în plus în spatele gratiilor. Cereţi-i ambasadorului Emiratelor Arabe Unite să ajute la asigurarea eliberării sale imediate".

Afla mai multe despre: alejandro garnachomanchester unitedeverton 

viewscnt
Articole similare