Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Alexandru Cicâldău a plecat spre Turcia! Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul la Galatasaray: "Dacă nu treci vizita medicală, cade"

VIDEO Alexandru Cicâldău a plecat spre Turcia! Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul la Galatasaray: "Dacă nu treci vizita medicală, cade"
Comentarii

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a plecat spre Turcia, alături de impresatul Ioan Becali. Cei doi pun la punct ultimele detalii înainte ca internaţionalul român să semneze cu Galatasaray.

Alexandru Cicâldău a plecat din România

Galatasaray nu s-a înţeles cu Slavia Praga pentru transferul lui Nicolae Stanciu şi s-a reorientat spre Alexandru Cicâldău. Telekom Sport a aflat că Universitatea Craiova va încasa 6.5 milioane de euro, iar o parte din sumă va ajunge şi la Farul Constanţa. 

Sâmbătă, Giovanni Becali şi Cicâldău au plecat spre Turcia. Agentul a dezvăluit că e precaut şi nu a ratat ocazia de a-şi lăuda firma de impresariat: "A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă. 

Şi Galatasaray joacă un altfel de fotbal, Turcia e o altă echipă, chiar dacă a luat bătaie cu 5-1 de la PSV, Galatasaray rămâne Galatasaray. Păi, dacă au dat atâtea milioane pe el şi lui un contract bun, înseamnă că e pregătit. 

Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore. 

La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade", a declarat Giovanni Becali.

 

Afla mai multe despre: giovanni becalialexandru cicaldauuniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare