Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Maxim a debutat la FCSB. EXCLUSIV | MM Stoica l-a poreclit după un fotbalist celebru

VIDEO | Alexandru Maxim a debutat la FCSB. EXCLUSIV | MM Stoica l-a poreclit după un fotbalist celebru

FCSB

Comentarii

Alexandru Maxim (15 ani), portarul lăudat de Mihai Stoica la Telekom Sport, a debutat în echipa mare a FCSB în amicalul dintre roş-albaştri şi CS Mioveni, încheiat 0-0 la Buftea. Tânărul goalkeeper a intrat în poartă în minutul 86, când i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu.

VIDEO | Alexandru Maxim a debutat la FCSB. EXCLUSIV | MM Stoica l-a poreclit după un fotbalist celebru

FCSB a disputat, sâmbătă la Buftea, un joc de pregătire în compania celor de la CS Mioveni, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. În minutul 86 al partidei, la FCSB a debutat Alexandru Maxim, portarul de 15 ani despre care Mihai Stoica a dezvăluit la Telekom Sport că va face pregătirea cu echipa mare în această iarnă.

Toni Petrea l-a trimis între buturi în locul lui Ştefan Târnovanu, alt goalkeeper foarte tânăr. Portarul care va împlini 15 ani pe 23 ianuarie a ţinut poarta închisă şi s-a descurcat bine pe finalul de partidă. Alexandru Maxim va fi al patrulea portar al roş-albaştrilor în acest sezon.

FCSB are trei portari de mare viitor în lot, Andrei Vlad, Ştefan Târnovanu şi Alexandru Maxim, cărora le este mentor experimentatul Cătălin Straton.

Mihai Stoica l-a poreclit "Courtois de România" pe Alexandru Maxim, la Telekom Sport

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit acum câteva zile despre cooptarea lui Alexandru Maxim la echipa mare pentru cantonamentul de iarnă şi a spus că goalkeeperul va fi al patrulea portar în acest sezon la FCSB: „Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălţime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaş de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: alexandru maximdebutfcsbvideomihai stoica 

viewscnt
Articole similare