Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Maxim a râs când a auzit întrebarea reporterului despre Marius Şumudică: "Aşa se relaxează". Ce a spus despre antrenor

VIDEO | Alexandru Maxim a râs când a auzit întrebarea reporterului despre Marius Şumudică: "Aşa se relaxează". Ce a spus despre antrenor
Comentarii

Mijlocaşul român, Alexandru Maxim (30 de ani), e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Gaziantep, iar la final de an a oferit un interviu în care a vorbit despre experienţa din Turcia. Fotbalistul a vorbit şi despre un aspect, care i-a adus suspendări multiple lui Marius Şumudică.

VIDEO | Alexandru Maxim, despre Marius Şumudică: "E modul lui de a se relaxa"

Internaţionalul român a reuşit şapte goluri în 15 partide jucate pentru Gaziantep în acest sezon, cifre care l-au făcut om de bază în echipa antrenată de Marius Şumudică. Printre altele, într-un interviu, Maxim a fost întrebat şi despre temperamentul lui Marius Şumudică. 

Antrenorul român a fost suspendat în mai multe rânduri, din cauza ieşirilor sale. De altfel, preşedintele lui Gaziantep, revoltat, a a susţinut că "ori de câte ori antrenorul nostru Şumudică deschide gura, arbitrii încep să alerge cu cartonaşul în mână. Aceste comportamente sunt împotriva naturii fotbalului".

"Când ţipă la tine, ce simţi?", a fost întrebarea pusă de reporterul televiziunii din Turcia. 

"Încerc să iau lucrurile pozitive din ce ne spune. Cred că e modul lui de a se relaxa (n.r. - râde). Nu cred că poate fi altfel, dar echipa are nevoie de el să fie pe bancă. Lumea ştie cum e, face lucrurile cu respect, e caracterul lui, dar cred că toată lumea îl place aşa cum e", a susţinut Alexandru Maxim.  

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepalexandru maxim 

viewscnt
Articole similare