Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec acuză tactica de la echipa naţională: "La Farul, jucăm fotbal modern". Ce îl nemulţumeşte pe atacantul lui Hagi

VIDEO | Alibec acuză tactica de la echipa naţională: "La Farul, jucăm fotbal modern". Ce îl nemulţumeşte pe atacantul lui Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a marcat din nou pentru Farul şi a ajuns la cota cinci în actualul sezon al Superligii. Dacă pentru echipa de club înscrie pe bandă rulantă, la echipa naţională lucrurile stau total diferit pentru atacantul de 31 de ani.

Doar două goluri a marcat Denis Alibec în 28 de prezenţe pentru echipa naţională. În 2016 şi în septembrie 2020 a înscris atacantul pentru prima reprezentativă a României, iar după golul marcat în meciul cu UTA, Alibec a dezvăluit că şi-ar dori ca şi naţionala pregătită de Edward Iordănescu să joace un fotbal ofensiv precum cel prestat de Farul Constanţa.

"Am poftă de fotbal, aici jucăm fotbal, se vede acest lucru. Chiar şi la 1-0, cu un jucător mai puţin în teren, noi tot controlam meciul. Asta înseamnă să joci fotbal modern, se vedem că jucăm un fotbal modern.

De aia am venit aici, domnul Hagi mi-a spus că vrea să facă o echipă care să se bată la primele locuri şi cred că a reuşit acest lucru. Însă, momentan, nu am realizat nimic, trebuie să continuăm să muncim.

(n.r. Îţi doreşti să joci un fotbal modern şi la naţională?) Da, chiar mi-aş dori să primesc mai multe mingi şi la naţională, îmi doresc să avem mai multe realizări în atac, pentru că toată lumea dă vina pe atac când noi nu reuşim să câştigăm meciurile, dar eu zic că nu e în totalitate aşa" , a declarat Denis Alibec.

Farul - UTA 2-0

Farul Constanţa a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe UTA, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii, în care a jucat în inferioritate numerică aproximativ 40 de minute.

Au marcat Alibec ’20 (penalty) şi Casap ’90. În minutul 52, de la echipa constănţeană a fost eliminat Corinus. În minutul 56, Postolachi (UTA) a ratat un penalty.

  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Corinus, Kiki – Artean, Băluţă, Grameni (Casap ’69) – Doucoure (Banu ’82), Alibec (Morar ’82), L. Munteanu (Borza ’59). Antrenor: Gică Hagi.
  • UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Dobrescu – Anton (Keşeru ’81), Şteau (Negoescu ’75), Batha – Jobello (Ubbink ’75), Postolachi (Ademi ’81), Otele (Stahl ’81). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare