You are here:

VIDEO Alibec nu uită şi nu iartă. Eroul Astrei, propriul meci cu fanii FCSB: ”Au început să mă înjure, n-ai ce să le faci”

VIDEO Alibec nu uită şi nu iartă. Eroul Astrei, propriul meci cu fanii FCSB: ”Au început să mă înjure, n-ai ce să le faci”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Alibec a fost omul meciului, marcând două dintre golurile echipei sale: ”Mă bucur că am reuşit să marchez, să câştigăm. Din păcate, nu ştiu ce au suporterii Stelei cu mine. I-am supărat probabil, dar când nu am marcat meciul trecut aici, mă aplaudau. Acum au început să mă înjure. Aşa e românul, nu ai ce să faci” a mărturisit Alibec, la finalul partidei.

Vârful echipei naţionale a făcut trimitere şi la experienţa de la ultimele două meciuri ale României: ”Aveam chef de joc de la naţională, nu am jucat. M-am întors odihnit” a mai spus Alibec.

Momentan, Astra a urcat pe locul 2: ”Cred că e un loc meritat, pentru ce am arătat în ultima perioadă. Ne bucurăm că suntem acolo sus şi urmează încă patru meciuri grele. Sperăm să luăm cât mai multe puncte. De ce să fie o revanşă? Noi am jucat, le-am arătat că suntem fotbalişti şi asta contează” a mai spus vârful Astrei.

Afla mai multe despre: denis alibecastra 

viewscnt
Articole similare