Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alibec, pus pe hold de Şumudică. De ce nu poate să-l transfere în Turcia, de la Astra

VIDEO | Alibec, pus pe hold de Şumudică. De ce nu poate să-l transfere în Turcia, de la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) şi Denis Alibec (28 de ani) au o relaţie specială încă de pe vremea când lucrau împreună la Astra, dar antrenorul român a spus că e greu să-l transfere pe vârful Astrei, chiar dacă acesta se află într-o revenire de formă şi a început să marcheze. Preţul piperat pe care îl va cere Ioan Niculae, patronul formaţiei de lângă Dunăre, este principala piedică în calea mutării.

Şumudică îi are cu el în Turcia pe Toşca şi Junior Morais, îl vrea pe Alex Chipciu şi l-a vrut pe Djokovic, dar spune că nu poate face nimic în privinţa unui eventual transfer al lui Denis Alibec deoarece este foarte greu de negociat cu Ioan Niculae, patronul Astrei, care cel mai probabil va cere bani mulţi în schimbul atacantului său golgheter.

"(n.r. - Vă mai interesează alţi jucători din Liga 1?) Nu, în momentul de faţă nu. (n.r. - Alibec tot aşteaptă.) Nu, Denis, îl ştiţi foarte bine pe domnul Niculae, e greu de negociat. Noi suntem o echipă care am promovat anul ăsta, o echipă înfiinţaţă în 1988, deci o echipă care nu are o istorie extrem de bogată, o echipă care este prima dată în Liga I şi eu mă bucur că am reuşit să fac 24 de puncte, ceea ce nimeni nu se aştepta şi să fim pe locul 9 cu o echipă care am încropit-o în vară cu 19 jucători noi, dar asta e soarta mea, pe unde mă duc trebuie să o iau de la capăt", a spus Marius Şumudică.

Denis Alibec e în reviriment continuu la forma care l-a consacrat. Vârful de atac şi-a revenit după experienţa ratată de la FCSB şi, în acest sezon, a marcat de şapte ori şi a livrat şase pase de gol în 13 meciuri jucate la Astra. Alături de Şumudică, în 2016 - în sezonul când Astra a luat titlul -, Alibec a marcat 18 goluri şi a fost golgheterul echipei.



Şumudică a vrut în mai multe rânduri să-l transfere pe Alibec de când a plecat de la Astra, dar n-a reuşit pentru că atacantul era ieşit din formă.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: denis alibecmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare