You are here:

VIDEO | Am aflat de ce Man nu poate fi vândut! Dennis are un suporter special. Dică: "E înnebunit după el!"

VIDEO | Am aflat de ce Man nu poate fi vândut! Dennis are un suporter special. Dică: "E înnebunit după el!"

FCSB

Comentarii

Fiul lui Nicolae Dică a fost copil de mingi la meciul dintre FCSB şi Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul a dezvăluit cine este favoritul puştiului său din lotul roş-albaştrilor.

Dennis Man are din ce în ce mai mulţi fani datorită prestaţiilor sale. Ultimul pe listă este chiar băiatul lui Nicolae Dică, cel care a fost alături de antrenorul FCSB la Piteşti unde vicecampiona a jucat ultimul meci de campionat. 
 
"M-am bucurat enorm că băiatul meu a fost copil de mingi la meciul cu Gaz Metan. Îmi aduc aminte că şi pentru mine era o bucurie imensă, când eram la FC Argeş. E mult de muncă, o să vedem dacă va ajunge fotbalist. Joacă mijlocaş dreapta şi e înnebunit după Man, ce pot să spun! Tot ce apare despre Man ştie. A vrut tricoul lui Man cu autograf după meci. E înnebunit. Man e cel mai bun. El îmi spune să nu fie vândut pentru că îi place foarte mult de el", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.
 
Devenit titular în sezonul trecut, Man continuă şi în această stagiune evoluţiile bune. Are deja 6 goluri marcate în 16 meciuri de campionat pentru FCSB.
 
Dică a vorbit şi despre fiul bunului său prieten Petre Marin, Răzvan, care tocmai a fost desemnat cel mai bun fotbaist român al anului într-o gală organizată luni seară.

"Chiar glumeam cu Petre (n.r. Marin, îmi aduc aminte când Răzvan avea 10-11 ani, când venea pe la noi pe la antrenament şi spuneam că vreau să i-l cumpăr eu, să mi-l vândă mie. Îi oferisem şi o sumă atunci pe el dar a zis Petre că nu-l vinde la nimeni.

Era un copil care avea calitate, eu am jucta împreună cu el şi la Viitorul, mă gândeam că o să facă pasul spre o echipă de afară pentru că avea calitate, este un jucător serios şi cu siguranţă poate să joace mult mai bine decât o face în acest moment"
, a spus Nicolae Dică.
 

Afla mai multe despre: nicolae dicădennis manpiteştifcsb 

viewscnt
Articole similare