Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Am arătat ca o echipă de play-out". Niculae a pus tunurile pe jucători, Andone i-a dat dreptate: "Dacă ne vom prezenta la fel..." Cum vor reacţiona Alibec & Co?

VIDEO | "Am arătat ca o echipă de play-out". Niculae a pus tunurile pe jucători, Andone i-a dat dreptate: "Dacă ne vom prezenta la fel..." Cum vor reacţiona Alibec & Co?

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (44 de ani) i-a dat dreptate lui Ioan Niculae, patronul Astrei, care a spus că giurgiuvenii au arătat ca o echipă de play-out în meciul pierdut, 2-0 contra lui Dinamo, în Ştefan cel Mare. Antrenorul a comentat, la conferinţa de presă, afirmaţiile făcute de omul cu banii de la Giurgiu la finalul partidei de pe terenul "câinilor".

Supărat, Ioan Niculae a exclamat la finalul partidei cu Dinamo că Astra a arătat ca o echipă de play-out, deşi clubul său se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 40 de puncte. Înfrângerea l-a făcut pe Niculae să îşi certe jucătorii, mai ales pentru atitudinea de care au dat dovadă. La conferinţa de presă, Andone i-a dat dreptate miliardarului de lângă Dunăre.

"Nu e nicio scuză pentru băieţii care au jucat în această seară, pentru atitudinea pe care au avut-o ca echipă şi individual fiecare dintre ei. (n.r. - Niculae) Are dreptate. La ce s-a jucat în această seară şi cum am arătat, nu avem garanţia că vom câştiga niciun meci până la sfârşitul sezonului regulat. E posibil să nu facem niciun punct dacă ne vom prezenta la fel", a afirmat antrenorul Astrei în faţa jurnaliştilor, după meci.

Niculae: "Dinamo a arătat ca o echipă de playoff, noi ca o echipă de playout!"

La ieşirea de la meci, Ioan Niculae a fost extrem de supărat şi a spus că echipa sa a arătat precum una din play-out. Înfrângerea l-a indispus pe patronul giurgiuvenilor. "Echipa Dinamo a arătat astăzi ca o echipă de playoff, noi ca o echipă de playout! Din păcate, ăsta este adevărul şi nu putem să îl negăm", a spus Ioan Niculae, la finalul partidei.

Dinamo a câştigat cu 2-0 primul meci din 2020 în Liga 1, cu Astra, o echipă de play-off. "Câinii" trag tare să prindă play-off-ul pe ultimă sută de metri. Perovic, din penalty, şi Ricardo Grigore, în minutul 73, au marcat în Ştefan cel Mare. În urma acestui succes, Dinamo a obţinut prima victorie după trei înfrângeri consecutive în Liga 1 şi a acumulat 31 de puncte, fiind pe locul 8, în timp ce Astra a rămas pe locul doi, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: bogdan andoneioan niculaeastra 

viewscnt
Articole similare