Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Am discutat cu Gigi Becali despre situaţia lui Florinel Coman”. Ce spune Nicolae Dică despre viitorul ”şeptarului” la FCSB

VIDEO | ”Am discutat cu Gigi Becali despre situaţia lui Florinel Coman”. Ce spune Nicolae Dică despre viitorul ”şeptarului” la FCSB

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă înaintea partidei de la Piteşti cu Gaz Metan Mediaş. Unul dintre primele subiecte de discuţie abordate a fost situaţia lui Florinel Coman.

În partida cu Poli Iaşi, Florinel Coman a executat defectuos o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, alunecând în momentul şutului, iar căpitanul "roş-albaştrilor" din acel meci, Lucian Filip, l-a mustrat pe tânărul său coleg.

În acel moment, Coman s-a înfuriat, iar pe buzele sale s-au putut citi câteva cuvinte vulgare. Antrenorul său, Nicolae Dică a comentat situaţia tânărului său fotbalist în conferinţa de presă de sâmbătă: ”Am avut o discuţie cu Florinel Coman. Mai multe chiar. Dar trebuie să ţinem cont că este un jucător de 20 de ani, un jucător care nu are o constanţă în acest moment, aşa sunt jucătorii tineri dar, aşa cum am spus, am încredere mare în el. Când va merita să fie pe teren, va fi pe teren. Sunt sigur că va deveni un jucător important pentru Steaua şi pentru echipa naţională. Când nu cred că merită să fie, nu va fi. Am discutat şi cu domnul Becali pe această temă şi a înţeles ce i-am transmis legat de Coman. Discuţiile mele cu jucătorii sunt private şi nu vă pot spune mai multe. Eu aştept de la el să arate pe teren că este un fotbalist de valoare. E important ca el să aibă evoluţii bune. Acum are 6 goluri marcate, pentru un mijlocaş de bandă cred că este o cifră bună” a explicat Nicolae Dică.

Antrenorul roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de faptul că FCSB va juca la Piteşti meciul considerat ”acasă” cu Gaz Metan Mediaş. Dică spune că gazonul de la Piteşti se prezintă în condiţii excelente: ”Trebuie să avem o atitudine bună ca să câştigăm pentru că niciun meci nu este uşor. Cred că vom fi primiţi foarte bine, pentru că am mai jucat acolo şi suporterii au venit la meciuri, au încurajat echipa şi îmi doresc acest lucru, ca lumea să vină la acest joc. Am amintiri plăcute de acolo, pentru că m-am format ca fotbalist, ca antrenor, am debutat la naţională de acolo. Nu pot uita aşa uşor. În ultima perioadă ne-a fost greu, pentru că a nins şi am făcut antrenament doar pe sintetic. Am fost la Piteşti. Terenul e bun, pentru această perioadă e foarte bun. Am ales să mergem acolo şi pentru teren şi pentru oamenii din oraş. Le mulţumim celor din Piteşti că ne-au ajutat” a mai adăguat antrenorul FCSB.

Coman a jucat în 19 meciuri în acest sezon în tricoul FCSB. Cele 6 goluri la care face referire Nicolae Dică au fost marcate în Liga 1, dar internaţionalul Under 21 are şi un gol în Europa. 

Afla mai multe despre: nicolae dicăflorinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare