Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Am îngenuncheat cu toţii, ne-am pus preş! Să-i ceară scuze lui Colţescu!” Dialog FABULOS în direct

VIDEO ”Am îngenuncheat cu toţii, ne-am pus preş! Să-i ceară scuze lui Colţescu!” Dialog FABULOS în direct
Comentarii

Jurnaliştii Cosmin Băleanu şi Silviu Tudor Samuilă au discutat în cadrul emisiunii Sport Report despre vestea că Sebastian Colţescu a fost găsit nevinovat după scandalul de rasism

Ancheta în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism a ajuns la final. Inspectorul desemnat de UEFA a terminat raportul, pe care urmează să-l înainteze Comisiei de Disciplină a forului continental. În acest raport, inspectorul UEFA notează că Sebastian Colţescu n-a folosit un limbaj rasist şi nu a avut o atitudine peiorativă. Însă nu tot raportul este în favoarea lui Sebastian Colţescu.

La Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, jurnaliştii Silviu Tudor Samuilă şi Cosmin Băleanu au discutat pe marginea acestui subiect.

”Ne-am îngenuncheat toţi, ne-am pus preş! Oare oamenii ăia bagă acum capul în pământ de ruşine? Aici în România, am îngenuncheat la fel ca fotbaliştii, pe teren. Să-i sunăm pe domnul Stroe acum, pe domnul Astaloş, să vedem răspund? Dacă te-ai suit pe valul ăla, poţi să vii acum şi să spui: ”Scuză-mă, Sebastian Colţescu!” Ştim bine că UEFA dacă a luat decizia asta, înseamnă că decizia asta este 100% de partea lui Colţescu. În contextul ăsta, în care orice virgulă pusă mai la stânga sau mai la dreapta, este judecată” a spus Cosmin Băleanu.

”Cel mai câştigat în treaba asta este Ovidiu Haţegan” au căzut de acord cei doi jurnalişti.

Primul meci pe care-l arbitrează Sebastian Colţescu după ce raportul preliminar de la UEFA l-a declarat nevinovat

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FC Argeş - FC Viitorul, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

El va fi ajutat de asistenţii Vasile Mariescu şi Adrian Popescu, iar rezervă va fi George Cătălin Găman. Observator de arbitri a fost desemnat Augustus Constantin.

Partida va avea loc, vineri, de la ora 20,00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.

Afla mai multe despre: colţescubăleanusamuilă 

viewscnt
Articole similare