You are here:

VIDEO | Amintiri de la un meci "celebru". Şumudică, "dedicaţie" pentru Rednic: "Moraes băuse vreo 18 beri şi le-am dat patru"

VIDEO | Amintiri de la un meci "celebru". Şumudică, "dedicaţie" pentru Rednic: "Moraes băuse vreo 18 beri şi le-am dat patru"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică i-a amintit lui Mircea Rednic meciul din urmă cu doi ani şi jumătate când Astra primea trofeul de campioană, dar o bătea pe Dinamo după ce giurgiuvenii petrecuseră toată noaptea dinaintea partidei.

Pe 2 mai 2016, Astra o întâlnea pe Dinamo în penultima etapă a play-off-ului Ligii I. Cu o seară înainte, alb-negrii antrenaţi de Marius Şumudică deveneau campioni matematic după ce FCSB remiza cu Pandurii. A fost sărbătoare pentru giurgiuveni, însă petrecerea nu i-a împiedicat să o învingă pe Dinamo a doua zi. A fost 4-2 pentru Astra care la sfârşitul meciului primea şi trofeul de campioană a României. Rednic era atunci antrenor al câinilor, iar Şumudică nu avea cum să uite episodul. În atacul lansat la adresa fostului său coleg de la Rapid, Şumudică a făcut referire şi la întâlnirea respectivă.

"Nu ştiu dacă ar avea vreun motiv să vorbească de mine. Fiindcă dacă se uită în spate, i-am dat câte patru, săracul. Şi au băut ai mei până la şase dimineaţa când am luat campionatul cu Astra. Băuse Moraes vreo 18 beri, săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic Mircică, vezi-ţi de treaba ta. Şi nu mai vorbi nici de Luţu, nici de Şumudică, nici de Dică. El e un băiat abil, un băiat pe care îl duce capul şi face glume. Şi crede că le ştie pe toate. Dar, deocamdată, în ultimul timp"..., a spus Şumudică. 

Afla mai multe despre: astradinamorednicşumudică 

viewscnt
Articole similare