Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ancelotti răsuflă uşurat! Napoli, succes pe final de meci cu Fiorentina

VIDEO | Ancelotti răsuflă uşurat! Napoli, succes pe final de meci cu Fiorentina

Serie A

Comentarii

Insigne a înscris golul victoriei pentru Napoli în minutul 79 al meciului cu Fiorentina. Napoletanii au nouă puncte după primele patru etape ale stagiunii.

Napoli s-a chinuit pentru o victorie cu Fiorentina în runda a patra din Serie A. Echipa antrenată de Ancelotti pierduse etapa trecută la scor de neprezentare în faţa Sampdoriei, iar acum a avut nevoie de 79 de minute pentru a-şi asigura succesul.

Insigne a marcat unicul gol al meciului, a doua reuşită pentru atacant în acest campionat.

 

 

Cu acest succes, Napoli ajunge la 9 puncte şi o egalează pe Juventus, înaintea meciului torinezilor de mâine cu Sassuolo. 

În schimb, Fiorentina a pierdut primul meci după două victorii în campionat. Echipa lui Pioli are şi o restanţă de jucat, partida contra Sampdoriei. 


Sâmbătă seară, Stadio San Paolo găzduieşte cel mai important meci al rundei a patra din Serie A, iar acesta este cel mai mare avantaj al trupei antrenate de Carlo Ancelotti în duelul cu Fiorentina lui Stefano Pioli. Ambele echipe sunt pe locurile europeen în acest început de campionat, cu un număr egal de puncte, dar echipa din Firenze are un meci mai puţin şi un golaveraj superior, ceea ce înseamnă că, în cazul unei victorii la Napoli, poate ajunge pe primul loc, cel puţin temporar, până duminică, atunci când Juventus va juca cu Sassuolo. 

Napoli a fost condusă în toate cele trei meciuri de până acum şi dacă în primele două partide au reuşit să întoarcă soarta întâlnirii, asta nu s-a întâmplat şi cu Sampdoria, de la care a încasat un sec 3-0, cu un gol superb din partea veteranului Quagliarella. Pe de cealaltă parte, Fiorentina a jucat doar două meciuri, pentru că cel din prima etapă, cu Sampdoria, a fost amânat din cauza tragediei care a lovit oraşul Genova. Trupa "Viola" îşi poate continua parcursul perfect de până acum cu o nouă victorie. 

Echipele utilizate în ultimul meci: 

Napoli - Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Diawara, Zielinski - Verdi, Milik, Insigne 

Fiorentina - Lafont - Milenkovic, Pezzella, Hugo, Biraghi - Benassi, Fernandes, Gerson - Chiesa, Simeone, Eysseric 

Afla mai multe despre: fiorentinanapoliserie afiorentina napoli 

viewscnt
Articole similare