Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan, de neoprit! A înscris şi la debutul în campionatul Austriei şi a ajuns la trei goluri în două meciuri pentru Rapid Viena

VIDEO | Andrei Ivan, de neoprit! A înscris şi la debutul în campionatul Austriei şi a ajuns la trei goluri în două meciuri pentru Rapid Viena
Comentarii

Andrei Ivan este în formă maximă în acest început de sezon. Atacantul împrumutat de Rapid Viena de la FC Krasnodar a ajuns la trei goluri în două meciuri, după ce a înscris pentru echipa austriacă în partida cu Admira Wacker, din prima etapă a campionatului.

Trimis în teren încă din primul minut, internaţionalul român a dus scorul la 2-0 pentru Rapid Viena, în minutul 23. Demarcat excelent în partea stângă, Ivan a primit o pasă de la Knasmullner şi l-a executat simplu pe portarul advers, care a atins mingea, dar nu a reuşit să împiedice golul.

VEZI AICI GOLUL REUŞIT DE ANDREI IVAN

Rapid Viena s-a impus cu scorul de 3-0, celelalte două goluri fiind reuşite de Thomas Murg (6') Boli Bolingoli-Mbombo (44')

Este cel de-al treilea gol înscris de Andrei Ivan pentru Rapid Viena, după ce la debutul oficial a marcat de două ori în Cupa Austriei.

Andrei Ivan va juca tot sezonul la Rapid Viena, echipă care l-a împrumutat de la FC Krasnodar. Transferat de la Craiova, în 2017, pentru trei milioane de euro, Ivan nu a reuşit să se acomodeze în Rusia. În primul sezon, a adunat doar 82 de minute, pe parcursul a nouă meciuri, şi a dat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: golivanrapid 

viewscnt
Articole similare