Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţ surprinzător făcut după Dunărea Călăraşi - U Cluj 3-2: "Căutăm antrenor!"

VIDEO | Anunţ surprinzător făcut după Dunărea Călăraşi - U Cluj 3-2: "Căutăm antrenor!"

Liga 2

Comentarii

Adrian Falub s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei U Cluj la primul meci disputat în Liga 2, după revenirea sa pe banca ardelenilor, deşi "şepcile roşii" au pierdut meciul de la Călăraşi, 3-2.

"La greşelile defensive pe care le facem noi, nu are cum să fie jocul frumos. Când iei trei goluri cum le-am luat noi, faci două penalty-uri.  Per ansamblu nu cred că am făcut o partidă rea, cred că am făcut o partidă bună, am înscris două goluri, ne-am creat situaţii de gol, am dominat jocul. 

Până la urmă e primul meu meci aici şi vedem ce va fi în continuare. Pentru primul meu meci nu pot să spun că sunt nemulţumit pentru cum au reacţionat jucătorii.

De fiecare dată când am venit eu aici, practic e cea mai grea situaţie acum, pentru că suntem în situaţia în care suntem, priorităţile noastre sunt să scoatem puncte ca să ieşim din criza asta. Azi puteam să scoatem puncte dar din păcate ne-au costat greşelile tehnice", a declarat Adrian Falub, la finalul jocului.

Apoi, Falub a surprins, dezvăluind că U Cluj încă se află în căutare de antrenor:

"Am venit pe o poziţie diferită, de manager sportiv, şi până când vom găsi un antrenor potrivit, dacă vom găsi în cel mai scurt timp, dacă nu, cel puţin în iarnă vom pune antrenor şi eu voi rămâne manager sportiv.

Practic sunt interimar la Universitatea Cluj, e altfel de mandat faţă de celelalte".

Gol de toată frumuseţea marcat în Dunărea Călăraşi - U Cluj

Serges Ekollo a marcat un gol de toată frumuseţea pentru Dunărea Călăraşi în meciul cu Universitatea Cluj.

În minutul 26, atacantul camerunez a prins un şut de zile mari de la marginea careului de 16 metri, după o respingere în faţă a unui adversar, mingea lovind transversala înainte să intre în poartă. VIDEO AICI.

Afla mai multe despre: falub 

viewscnt
Articole similare