Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie discretă a lui Cosmin Olăroiu. Unde a fost surprins antrenorul român

VIDEO | Apariţie discretă a lui Cosmin Olăroiu. Unde a fost surprins antrenorul român

Diverse

Comentarii

Cosmin Olăroiu a fost surprins pe aeroportul Otopeni, în timp ce pleca în vacanţă. Reputatul antrenor român profită de această perioadă din cariera sa şi a ales să se relaxeze în Dubai, unde are o locuinţă.

Cosmin Olăroiu este liber de contract după ce a plecat de la Jiangsu FC, din cauza problemelor financiare pe care le avea clubul chinez. Antrenorul în vârstă de 51 de ani încearcă să profite de această perioadă şi a plecat să se relaxeze în Dubai. Camerele l-au surprins la Aeroportul Otopeni, în timp ce făcea formalităţile pentru pentru check-in.

Cosmin Olăroiu, apariţie discretă. Cum a fost surprins pe aeroport

Cosmin Olăroiu a ajuns la aeroport chiar în timp ce Ioan Niculae, patronul Astrei, era reţinut de poliţie, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Îmbrăcat lejer, în negru şi cu o şapcă pe cap, Cosmin Olăroiu a trecut discret pe lângă cei care-l aşteptau pe Ioan Niculae.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani încearcă să profite de această perioadă în care este liber de contract şi a plecat să se relaxeze. Cosmin Olăroiu s-a urcat în cursa spre Dubai, unde titratul antrenor român deţine o locuinţă.

Cosmin Olăroiu este liber de contract în această perioadă, după ce s-a despărţit de Jiangsu FC, care a ajuns într-o situaţie financiară dezastruoasă şi riscă să nu primească licenţa pentru noul sezon. Imediat după ce şi-a reziliat contractul cu echipa căreia i-a adus primul titlu din istorie, Cosmin Olăroiu s-a întors în România.

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare