You are here:

VIDEO | Astralii speră ca victoria cu Dinamo să le aducă salariile la zi. ”Să vină banii la băieţi”

VIDEO | Astralii speră ca victoria cu Dinamo să le aducă salariile la zi. ”Să vină banii la băieţi”

Superliga

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

”Foarte frumos, am meritat victoria. Cred că şi în prima repriză, dacă era 4-0, nimeni nu putea să zică nimic, pentru că am avut multe ocazii. S-a văzut spiritul de grup, ceea ce ne-a transmis antrenorul să avem. Am pregătit meciul ăsta foarte bine, sunt foarte fericit şi vreau să dedic victoria asta antrenorului, fiindcă chiar cred că merită mult.

Este o victimă preferată a mea. Îmi pare rău pentru situaţia în care se regăseşte Dinamo, dar ne luptăm şi noi pentru playoff şi mă bucur pentru echipa mea.

E important să terminăm cu victorie, să mergem acasă, să avem o vacanţă plăcută cu familia. Şi după aia să ne întoarcem, din ianuarie, să ne gândim să luăm playofful.

Îmi pare rău pentru ei, situaţia în care sunt. Cred că Dinamo merită mult mai mult. Dar ceea ce în seara asta eu am văzut, spiritul de grup, cred că la Dinamo nu s-a văzut foarte mult şi mă bucur că noi am câştigat”, a spus Llullaku la finalul partidei cu Dinamo.

După victoria cu echipa din Ştefan cel Mare, giurgiuvenii au strigat ”să vină banii la băieţi”. ”Strigam să vină banii la baieţii. Salarii, bonusuri, dar conducerea ne-a promis că o să se rezolve”, a mai spus Llullaku.

Afla mai multe despre: astraliga 1lullaku 

viewscnt
Articole similare