Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid - Girona 3-1. Conduşi încă din minutul 4, madrilenii au întors meciul. Victorie uriaşă pentru echipa lui Simeone

VIDEO | Atletico Madrid - Girona 3-1. Conduşi încă din minutul 4, madrilenii au întors meciul. Victorie uriaşă pentru echipa lui Simeone

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a reuşit o victorie uriaşă contra celor de la Girona, într-un duel de mare intensitate pentru locurile de Liga Campionilor.

Atletico, victorie cu Girona, în cel mai încins meci al etapei din Spania

Atletico Madrid a impresionat pe teren propriu. A învins-o pe Girona, scor 3-1, în etapa a 31-a din La Liga. Horaţiu Moldovan a fost rezervă la Atletico.

Girona a deschis repede scorul la Madrid, prin Artem Dovbyk, în minutul 4, însă gazdele au egalat dintr-un penalty transformat de Antoine Griezmann, în minutul 34.

Angel Correa a adus gazdele în avantaj în minutul 45+6, iar Griezmann a reuit dubla în minutul 50, aunci când a înscris pentru 3-1. Acesta a rămas şi scorul final, iar cu victoria obţinută, Atletico Madrid este pe locul 4 în La Liga, având 61 de puncte adunate.

Girona are 65 de puncte şi ocupă poziţia a treia în La Liga, unde lider este Real Madrid (75 de puncte), iar FC Barcelona se află pe locul secund, cu 67 de puncte. Real şi Barcelona au câte un meci mai puţin.

Datorită acestui gol, Dovbyk a ajuns la cota 17 şi a devenit noul golgheter din La Liga. Griezmann, prin ”dubla” reuşită, a atins pragul de 13 goluri stagionale.

Afla mai multe despre: atletico madridgironala ligadiego simeonehoratiu moldovanantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare