Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid 1-2. Realul e "regina" capitalei! Golul lui Hermoso din final, insuficient pentru a mai scoate ceva

VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid 1-2. Realul e "regina" capitalei! Golul lui Hermoso din final, insuficient pentru a mai scoate ceva

La Liga

Comentarii

Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid, scor 2-1 pe Wanda Metropolitano, în etapa a 6-a din LaLiga şi a revenit pe primul loc. Trupa lui Carlo Ancelotti are punctaj maxim după şase etape.

LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid 1-2 (Hermoso 83 / Rodrygo 18, Valverde 36)

Echipele de start:

Atletico Madrid: Oblak - Felipe, Witsel, Reinildo - Llorente, De Paul, Kondogbia, Koke, Carrasco - J. Felix, Griezmann

Rezerve: Aleman, Grbic - Correa, Hermoso, Cunha, Molina, Morata, Moreno, Saul


Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Tchouameni, Kroos - Valverde, Rodrygo, Vinicius Jr.
Rezerve: Lunin, Lopez - Asensio, Camavinga, Ceballos, Diaz, Nacho, Hazard, Odriozola, Rudiger, Vallejo

Min. 90+4 - Final de meci.

Min. 83 - GOOOOOOOOLLLLLLLL ATLETICO! Hermoso înscrie ciudat, cu umărul, după o centrare din corner.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 36 - GOOOOOOOLLLLLLL REAL MADRID! Vinicius trimite în bară dintr-un unghi închis, dar mingea ricoşează până la Valverde, care înscrie cu un şut violent din apropiere.

Min. 18 - GOOOOOOOLLLLLLL REAL MADRID! Rodrygo deschide scorul cu un şut violent din drop, după o pasă săltată peste apărare a lui Tchouameni.

Min. 1 - A început partida.


Real şi Atletico, cele două puteri care împart capitala Spaniei, Madridul, dau piept în etapa a 6-a din LaLiga, în direct la Orange Sport şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Fără Benzema, accidentat, campioana Europei, Real Madrid merge pe terenul rivalei de pe locul doi al clasamentului din LaLiga, cu un meci mai puţin faţă de liderul Barcelona. Astfel, derby-ul cu Atletico Madrid are o mare însemnătate pentru echipa lui Carlo Ancelotti, care până acum are un parcurs perfect, cu cinci victorii din cinci posibile.

De partea cealaltă, Atletico Madrid speră ca o victorie în derby-ul cu Real să însemne semnalul revirimetnului. Trupa lui Diego Simeone e departe de poziţiile fruntaşe, pe locul şapte în LaLiga, cu 10 puncte după cinci etape, ş i cu trei victorii în primele cinci partide din sezon.

Din ultimele cinci meciuri directe, Real Madrid a câştigat trei, unul s-a terminat la egalitate, iar Atletico a câştigat chiar ultimul meci direct, disputat tot pe teren propriu, pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: atletico madridreal madridlive videoderbylaliga 

viewscnt
Articole similare