Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au fost scoase la iveală imagini incredibile din 2018 cu Billel Omrani, noul atacant de la FCSB. Fotbalistul a fost filmat mort de beat într-un taxi

VIDEO | Au fost scoase la iveală imagini incredibile din 2018 cu Billel Omrani, noul atacant de la FCSB. Fotbalistul a fost filmat mort de beat într-un taxi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro şi o primă de instalare.

Omrani este recunoscut pentru escapadele sale chiar de pe vremea când evolua la CFR. În 2018 a avut loc un episod care i-a pătat cariera, dar imaginile au fost făcute publice abia după ce fotbalistul a semnat cu FCSB. 

La scurt timp de la momentul când CFR a trăit o adevară umilinţă, fiind eliminată din play-off-ul Europa League de către Dudelange, Omrani a fost filmat de către un taximetrist din Cluj, care îl preluase de la un club, cu un pahar de vin în mână, fiind vizibil ameţit.

”Mi-a plăcut de el mult ca fotbalist, dar nu ca om. Un beţiv fără onoare. Oricum pe mine mă interesează ca sportiv. Ce face în timpul liber, parţial.

Înainte cu două zile, CFR Cluj era umilită de Dudelange acasă şi urma în campionat un meci cu Gaz Metan Mediaş. Omrani s-a dat accidentat pentru partida cu Gaz Metan de duminică, ca să îşi dea omorul sâmbătă noaptea”, a spus cel care l-a filmat pe noul atacant al lui FCSB.

Videoclipul în care apare Billel Omrani este din 2.09.2018. 

VIDEO aici cu noul atacant de la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Billel Omrani la FCSB, iar atacantul francez s-a prezentat deja la baza de pregătire a roş-albaştrilor. Lipseşte doar anunţul oficial al clubului, care va fi făcut în scurt timp.

Afla mai multe despre: fcsb-omrani-cfr 

viewscnt
Articole similare