Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au investit milioane de euro în fotbal, dar nu i-au învăţat regulile! :) Ce gafă a făcut portarul lui Jiangsu în amicalul cu FCSB

VIDEO | Au investit milioane de euro în fotbal, dar nu i-au învăţat regulile! :) Ce gafă a făcut portarul lui Jiangsu în amicalul cu FCSB

FCSB

Comentarii

Portarul lui Jiangsu Suning a lăsat de înţeles că nu este la curent cu regulile din fotbalului. În prima repriză a amicalului cu FCSB, a primit o pasă de la un coleg de apărare şi a luat mingea în braţe.

Jiangsu Suning este o echipă care-şi permite să-i plătească salariul unui antrenor precum Fabio Capello, să achite peste 50 de milioane de euro pentru transferul lui Alex Teixeira sau să-i susţină remuneraţia lui Ramires, fost jucător la Chelsea. Cu toate acestea, încă mai au de tras până să ajungă la un nivel decent de fotbal.

În prima repriză, pe un atac al FCSB-ului, portarul lui Jiangsu a primit o pasă din alunecare, de la un coleg din defensivă. Gu Chao a luat mingea în braţe, arbitrul a fluierat lovitură liberă indirectă, spre uimirea portarului chinez, care n-a înţeles decizia. Faza fixă a fost bătută de Budescu, cel care a tras însă peste poartă.



FCSB a câştigat cu 3-1 amicalul cu Jiangsu. Constantin Budescu a marcat toate golurile vicecampioanei României.
 

Afla mai multe despre: fcsbjiangsuchinaportar 

viewscnt
Articole similare