Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Babel a marcat din pasa lui Cicâldău! Internaţionalul român s-a făcut remarcat în Galatasaray - Karagumruk

VIDEO | Babel a marcat din pasa lui Cicâldău! Internaţionalul român s-a făcut remarcat în Galatasaray - Karagumruk
Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Cicâldău a fost, din nou, titular pentru Galatasaray. De această dată, Torrent l-a introdus cu Karagumruk, iar românul a pasat decisiv.

Alexandru Cicâldău, pasă de gol pentru Babel în Galatasaray - Karagumruk

Galatasaray are un sezon negru, iar cei doi români ai multiplei campioane a Turciei, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, au avut parte de critici, la pachet cu ceilalţi jucători ai echipei. 

În etapa cu numărul 31 din Super Lig, fostul mijlocaş al Universităţii Craiova a fost titular, în timp ce Moruţan a început de pe bancă meciul. 

Într-un sezon în care s-a chinuit, Galatasaray a deschis rapid scorul cu Karagumruk. Gomis a marcat din penalty în minutul 4, iar avantajul gazdelor s-a dublat opt minute mai târziu. 

Atunci, Cicâldău a pătruns în marginea careului şi a trimis mingea în mijlocul careului, de unde Babel a tras pentru 2-0. 

Până la pauză, tot Galatasaray a rămas echipa mai periculoasă. Înaintea meciului direct, Karagumruk se afla în faţa lui Galatasaray, pe locul 10, cu 43 de puncte, în timp ce echipa din Istanbul avea 38 de puncte. 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaray 

viewscnt
Articole similare