Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona a făcut scor cu Bilbao, Sevilla a câştigat derby-ul cu Betis! Toate rezumatele de duminică din LaLiga

VIDEO | Barcelona a făcut scor cu Bilbao, Sevilla a câştigat derby-ul cu Betis! Toate rezumatele de duminică din LaLiga

La Liga

Comentarii

Barcelona îşi răgăseşte strălucirea cu Xavi pe bancă. Echipa catalană a făcut spectacol şi scor cu Bilbao, într-o zi în care Sevilla a câştigat derby-ul cu Betis.

Barcelona arată din nou ca o echipă mare. Catalanii au învins-o fără drept de apel pe Bilbao şi au reuşit să înscrie pentru al treilea meci la rând de patru. În prima parte, doar Aubameyang a reuşit să marcheze, după ce lovitura de cap a lui Pique fusese apărată. Echipa lui Xavi s-a dezlănţuit în final graţie lui Dembele. Francezul a intrat în minutul 67 şi a făcut diferenţa. Mai întâi cu un şut senzaţional, la colţul scurt. Apoi cu alte două pase decisive. Una pentru de Jong şi cealaltă pentru Depay. Barca a câştigat clar, şi-a recucerit poziţia a patra, iar acum vizează locul al treilea, ocupat de Betis, care are un punct în plus.

Moment istoric în campionatul Spaniei. Un puşti de 19 ani a reuşit să înscrie de patru ori într-un meci din La Liga. Yeremi Pino a făcut spectacol în partida Villarreal - Espanyol, iar în prima repriză a marcat hat trickul perfect. Gol cu capul, cu stângul şi cu dreptul, fără ca altcineva să mai puncteze între reuşitele sale. Pino este crescut de Las Palmas, dar a ajuns la Villarreal la 17 ani, iar evoluţiile sale i-au adus deja două selecţii în naţionala de seniori a Spaniei. Atacantul nu s-a oprit la performanţa din prima parte. În startul reprizei secunde a mai înscris o dată şi a devenit primul fotbalist din istoria submarinului galben care punctează de patru ori într-un meci din prima ligă spaniolă. Bare a redus din diferenţă pentru Espanyol, iar Dia a stabilit scorul final, 5-12 pentru Villarreal.

Sevilla a câştigat derby-ul cu Betis şi e la 6 puncte de liderul din la Liga, Real Madrid. Ivan Rakitic a deschis scorul din penalty pe Ramon Sanchez Pizjuan. Munir a dublat avantajul pentru Sevilla şi a stabilit scorul pauzei, 2 la 0. Betis a încercat să revină în joc, însă a reuşit să marcheze abia în prelungiri. Canales a transformat perfect o lovitură liberă şi a ajuns la patru reuşite în acest sezon. S-a terminat 2 la 1 pentru Sevilla, care s-a distanţat la 8 puncte de Betis, care e pe trei în clasament.

Real Sociedad a obţinut 3 puncte importante în lupta pentru un loc de cupe europene. Bascii au invins-o la limită pe Osasuna pe teren propriu. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Elustondo în partea a doua a meciului. Sociedad e pe locul 7 în La Liga, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelonalaligavideorezumatesevilla 

viewscnt
Articole similare