Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona continuă revenirile. După Celta, a urmat Mallorca. Sevilla, victorie la scor cu Almeria. Rezultatele zilei în La Liga

VIDEO | Barcelona continuă revenirile. După Celta, a urmat Mallorca. Sevilla, victorie la scor cu Almeria. Rezultatele zilei în La Liga

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a revenit din nou într-un meci din La Liga şi a reuşit să rămână neînvinsă în acest debut de sezon competiţional.

Mallorca - Barcelona 2-2

Barcelona şi Mallorca au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a şaptea din La Liga.

Gazdele de la Mallorca au deschis scorul prin kosovarul Muriqi, în minutul 8. 

Între minutul 40 şi finalul primei reprize s-a mai înscris de două ori. Catalanii au egalat prin Raphinha (41), iar Prats i-a dus din nou pe insulari în avantaj (45+3).

În partea secundă s-a mai marcat o singură dată. Rezerva Fermin Lopez a punctat în dreptul trupei lui Xavi (75) pentru primul său gol din carieră în campionat.

Astfel, după ”remontada” de senzaţie din etapa precedentă, cu Celta, Barcelona a revenit şi acum cu Mallorca şi rămâne neînvinsă în La Liga, fiind lider cu 17 puncte acumulate.

Sevilla - Almeria 5-1

Tot marţi, Sevilla s-a impus, pe teren propriu, în faţa celor de la Almeria, scor 5-1, în etapa a şaptea a campionatului Spaniei.

Pentru Sevilla au marcat En-Nesyri (7), Lukebakio (8), Suso (38), Lamela (51) şi Salas (90+2). Suarez a înscris pentru Almeria în minutul 71, din penalty. 

Astfel, Sevilla se clasează pe locul 11, iar Almeria rămâne ultima în Primera Division.

Afla mai multe despre: barcelonala ligasevilla 

viewscnt
Articole similare