Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona şi Real Madrid, paşi greşiţi în LaLiga după Clasico! Realul, doar egal acasă cu Osasuna, Barcelona, înfrângere istorică împotriva lui Rayo

VIDEO | Barcelona şi Real Madrid, paşi greşiţi în LaLiga după Clasico! Realul, doar egal acasă cu Osasuna, Barcelona, înfrângere istorică împotriva lui Rayo

La Liga

Comentarii

După victoria din Clasico, Real s-a încurcat acasă cu Osasuna. Vinicius a avut singura ocazie a primei reprize (31). După pauză, Moncayola putea da lovitura pe Bernabeu, dar a lovit bara (50). Benzema l-a imitat zece minute mai târziu (62). Marcelo nu a reuşit nici el să înscrie dintr-o poziţie bună (88), iar Real Osasuna s-a terminat 0-0.

Barcelona a pierdut pentru a cincea oară în acest sezon, iar scaunul lui Ronald Koeman este tot mai şubred. Falcao a deschis scorul la Vallecas. Columbianul a înscris pentru a patra oară în poarta catalanilor, dar nu avea nici o victorie împotriva lor. Barca a atacat în valuri în partea a doua. Prima ratare i-a aparţinut lui Aguero, în premieră titular pentru oaspeţi. (55) Barcelona a primit un penalty cu 20 de minute înainte de final. Depay şi-a asumat responsabilitatea, dar a tras slab, iar portarul gazdelor a parat. În prelungiri, Gavi a ratat şi el dintr-o poziţie excelentă, iar Barcelona a bifat al doilea insucces la rând în campionat.

Sevilla se putea desprinde pe primul loc în calsament, dar a făcut doar un egal la Mallorca. Sanchez a deschis scorul pentru gazde la jumătatea primei reprize. Egalarea a venit din partea lui Lamela, cu 20 de minute înainte de final. În prelungiri, Ocampos a reuşit să trimită mingea în poartă, dar golul a fost anulat cu VAR, pentru un henţ.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonaegalvideorezumate 

viewscnt
Articole similare