Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, victorie facilă cu Celta Vigo. Araujo, transportat la spital. Granada, gură uriaşă de oxigen pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Barcelona, victorie facilă cu Celta Vigo. Araujo, transportat la spital. Granada, gură uriaşă de oxigen pentru salvarea de la retrogradare

La Liga

Comentarii

În primele trei meciuri din etapa a 36-a din prima ligă a Spaniei, Barcelona, Betis şi Granada au obţinut victorii împotriva formaţiilor Celta Vigo (3-1), Valencia (3-0) şi Athtletic Bilbao (1-0).

Barcelona - Celta Vigo 3-1

Barcelona a avut cele mai mari emoţii în meciul cu Celta la accidentarea lui Araujo. Fundaşul uruguayan s-a dat cap în cap cu Gavi şi, după ce iniţial s-a ridicat şi a continuat, s-a prăbuşit pe gazon. Meciul a fost întrerupt aproape 10 minute, pentru că au fost probleme tehnice cu ambulanţa. Araujo a suferit o comoţie cerebrală şi a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Atacanţii de top aduşi de catalani în acest sezon au înscris primii. Depay a deschis scorul, iar Aubameyang a reuşit dubla şi a ajuns la 11 reuşite în acest sezon. Aspas a redus din diferenţă pentru Celta şi a stabilit scorul final.

Barca s-a distanţat la şapte puncte de Sevilla, ocupanta poziţiei a treia, în timp ce Celta este pe 11, liniştită în privinţa retrogradării.

Valencia - Betis 0-3

Reeditarea finalei Cupei Spaniei, de acum trei săptămâni, a avut aceeaşi câştigătoare. Betis a marcat de trei ori pe Mestalla.

Willian Jose a deschis scorul cu a opta reuşită stagională. Canales a dublat avantajul verzilor cu 10 minute înainte de final.

În ultimul minut, Borja Iglesias a stabilit scorul final, iar Betis încă mai speră la locul patru, care duce în Liga Campionilor şi care este ocupat momentan de către Atletico Madrid.

Granada - Bilbao 1-0

Granada a obţinut o victorie imensă acasă cu Bilbao. Singurul gol al partidei a fost înscris de Collado, după o gafă imensă în defensiva bascilor.

Finalul a fost încins. Gazdele au mai înscris o dată în prelungiri, dar reuşita le-a fost anulată. La faza imediat următoare, Raul Garcia a lovit bara şi a ratat şansa egalării.

Cu aceste trei puncte, Granada este aproape scăpată de la retrogradate după ce a acumulat şase puncte în ultimele două meciuri.

Afla mai multe despre: barcelonabetisla liga 

viewscnt
Articole similare