Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru trage un semnal de alarmă: ”Atenţie! De-asta nu câştigă FCSB campionatul!”

VIDEO | Basarab Panduru trage un semnal de alarmă: ”Atenţie! De-asta nu câştigă FCSB campionatul!”

FCSB

Comentarii

FCSB nu a reuşit să câştige deplasarea de la Sf. Gheorghe contra formaţiei Sepsi (0-0). Basarab Panduru a explicat după meci, în cadrul emisiunii Minutul 91, care este motivul pentru care FCSB ratează titlul în ultimii ani.

”Mă aşteptam să câştige FCSB, pentru că am vorbit tot timpul: atenţie la sistemul regulat! Care pare că este lung, dar pe care l-ai pierdut mereu şi te-a costat campionatul” a explicat Panduru în cadrul emisiunii Minutul 91. De la intorducerea sistemului playoff-playout, FCSB a intrat mereu cu handicap după sezonul regulat.

Despre partida de la Sf. Gheorghe, în care FCSB nu a reuşit să marcheze, expertul Telekom Sport a mai explicat: ”FCSB nu e 100%, nu e FCSB-ul ăla pe care ar trebui să îl vedem în teren. Sunt o grămadă de jucători accidentaţi şi cu siguranţă că va arăta altfel FCSB în momentul când vor reveni jucătorii. Nu au fundaş stânga, nu îl au pe Pintilii, nu au vârf... o grămadă de jucători. Probabil că Man cu Coman vor fi titulari de la început, cu Gnohere în faţă când se face bine, cu Pintilii închizător, un fundaş stânga acolo, că Momcilovic nu ştiu dacă se mai face bine sau nu se face.... altfel trebuie să arate FCSB" a subliniat Panduru.

FCSB a avut cinci sau şase ocazii clare de gol în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, dar impreciziile lui Tănase, Coman sau Cristea, ori neşansa la bara din prima repriză a lui Vînă au făcut ca meciul să rămână fără goluri

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare